Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо і час

2013-03-18 02:16          Ми всі чекаємо з нетарпінням гри нашого Динамо! Любимо наш клуб усім ...

         Ми всі чекаємо з нетарпінням гри нашого Динамо! Любимо наш клуб усім серцем. Та такі часи настали, що слід "терпіти" таку гру. Нажаль. Вважаю, що у нас хороші гравці. Дійсно бачу і вірю, що вони можуть грати, але коли це почнеться? Усі хочуть бачити команду вже зараз.

По гравцям видно, що вони у ступорі, у них нічого не виходить. Їм хочеться побажати повірити у них самих. Вони усе можуть - усе. Хлопці, грайте у футбол , у той який ви грали з дитинства будучи закоханими у цю гру. Не слід зациклюватись на схемах, вони Вас тільки направляють, а насолода від гри дарує ріст і задоволення для вболівальників.

     Не все так складно, як здається, слід повірити у себе -а молоді гравці тільки сприятимуть цьому. Грайте трішки швидше, не бігати більше, а мислити швидше. Добавте руху - не схематичного, а футбольного. Швидше віддавати пас -швидше вибігати і відкриватись на нього. Віддав пас- а сам шукай вільного простору і загострюй ситуацію. Буде приклад - будуть і чудові паси.

Я вже забув, коли наші гравці вибігали один на один. Чому? Чому ніхто не вибігає? Усі чогось чекають і більше думають про те, щоб не лишити свою зону -не помилитись. Але футбол цікавий у своїй "імпровізації". Вважаю слід відходити від сьомінської гри в одного нападника.А то часто помітно , коли гравець отримуєпас біля штрафної, то майже завжди спиною - так, таке буває, отримав мяч спиною, то партнерам слід одразу вибігати-прориватись у штрафну  пас піде сам -це ж футбол.

     Зараз не виходить вивести гравця на удар. Суперники дуже добре бачуть наші вади і користуються цим. Змініть гру! Зробіть так, щоб за вашими думками вони не встигали. Бігати слід продуктивно, а не втрачати сили в бігатні перед штрафною, лише щоб тренеру сподобатись у самовіддачі. Досить боятись!!!

Я у Вас вірю - і в українців, і в легіонерів! 

Ви можете!

 

А ми Вас будемо підтримувати, як би важко не було!

Ми з Вами - назавжди і від щирого серця!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2013, 02:16
Oler
Автор:
(Oler)
Статус:
Эксперт (13638 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть