Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

АНДРОНОВ: «Шахтер начинает чемпионат, имея 30 очков»

2013-05-25 09:59   "Всі повторюють одне і те ж: ми виграємо Лігу чемпіонів, об'єднаний чемпіонат допоможе нам пройти ...

 

"Всі повторюють одне і те ж: ми виграємо Лігу чемпіонів, об'єднаний чемпіонат допоможе нам пройти фінансову fair play.

Я дивлюся чемпіонат України регулярно. Якими б не були господарі приватними, "Шахтар" починає чемпіонат, маючи тридцять очок в кишені. Зараз буде мати тридцять очок.

У нього три команди - доньки, у них грають переважно орендовані у "Шахтаря" футболісти, Ці команди грають із "Шахтарем" не за спортивним принципо м, це ні для кого є секретом і цих команд тепер у лізі п'ять.

Навіщо нашому чемпіонату "Шахтар", який усіх обіграє, як він обігрує київське "Динамо", користуючись своїм механізмом, користуючись тим, що у нього 80-100 футболістів на контрактах, яких роздають у провінційні клуби.

Президент одного з них ходить в куртці донецького "Шахтаря" на матчі своєї команди і сидить там у цій куртці. Це клуб "Іллічівець" Маріуполь. Навіщо нам "Шахтар" з усіма цими доньками?

Подивіться статистику матчів "Шахтар" - "Зоря", "Шахтар" - "Іллічівець" і "Шахтар" - "Металург" Донецьк. 50 ігор і жодної "Шахтар" не програв. Так не буває", - заявив Андронов в ефірі телеканалу "Росія 2".

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2013, 09:59

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть