Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підбірка найбільш невдалих трансферів ФК Динамо за останній час.

2013-06-15 22:59   Дивлячись на шалені трансфери різних клубів , ми, фани Динамо, заздрісно спостерігаємо як щойно куплені ...

 

Дивлячись на шалені трансфери різних клубів , ми, фани Динамо, заздрісно спостерігаємо як щойно куплені гравці  чудово вливаються в колектив команди і відразу дають результат.  А придбання нашого улюбленого клубу не завжди дають гарний результат. За останній час відбулося декілька трансферів , які легко можна назвати «провалами нашої селекційної служби».

До Вашої уваги підбірка цих трансферів:

1.Гільєрме.

      Взимку , а точніше 1 лютого Динамо підписало цього гравця. Києвляни заплатили за нього біля семи мільйонів долларів та віддали іншого бразильского нападника – Клебера. Дуже великі надії подавав цей гравець і всі надіялися, що він той нападник, який потрібен Динамо.  Хлопця досить довго тримали та не випускали дебютувати в основній команді. І ось, після декількох місяців опісля покупки,  Гільєрме  офіційно  вийшов на футбольне поле в футболці  Динамо. Це відбулося 16 травня 2009 року в Львові проти  головної команди «Міста Лева».   Він надзвичайно гарно зіграв.  В свому першому матчі гравець ОФОРМИВ ХЕТ-ТРИК! Таке рідко де відбувається, навіть за кордоном.  Всі вболівальники відразу почали захоплюватися ним і казали, що нарешті в Динамо гідний нападник. Але після свого шедеврального дебюту  більше нічого не  відбулося. Гравець сидів «на банці» , а згодом перестав попадати в заявку.  Потім оренда в  Росію , повернення в Київ і  шлях назад  на Батьківщину в Бразилію.

   Травми,поведінка, дисципліна – це головні чинники того, що Гільєрме покинув Динамо. Так нам казали керівники клубу. Але чи справді це так? Бразилець непогано грав в оренді в Росії і взагалі був , в цілому, непоганий футболіст. Цілком можливо, що головну причину нам не кажуть …

2.Факундо Бертольйо.

       В  травні 2010 року офіційно було оголошено , що «Динамо» підписало  перспективного молодого аргентинця , який вже зумів зіграти за збірну своєї країни.  Звали його Факундо Бертольйо. Тодішній тренер збірної  Аргентини  Марадона, за словами самого Факундо, сказав, що бажаю успіху йому в команді та цінить його правильний вибір.  Українські вболівальники подумали, що можливо цей трансфер  великий крок вперед? Пройшовши літній збір разом із головної командою, Бертольйо готувався до  дебюту. І раптом, на початку сезону в нього виявили травму із якою він приїхав із Аргентини.  Виявляється, що гравець приховав від лікарів давню травму , яка ще була в нього. Смішно звучить, але як цей, один із головних аспектів, не догледіли при покупці?  Дебют відтягнувся.  Тільки в в жовтні 2011 Факундо зміг тренуватися в загальній групі.  Далі все як зажвди:  травми, слова про всяку всячину , яка стосується футболіста, оренда. Стало зрозуміло – ще один трансфер провалено.

Контракт ще належить Київському клубу  але чи буде із нього толк?

3. Майкл

    В 2007 році бразильский полузахисник атакуючого плану, також граючий на лівому фланзі полузахисту,  поповнив лави Київського «Динамо».  Майкл повинен був вирішити проблеми в полузахисті , які на той час (і можливо хтось  думає, що і на цей час також) були присутні в Динамо. Дебютував він начебто не погано. В одному із перших матчів  він відзначився дуже красивим голом п’яткою. Швидкий, технічний, різкий – все це було в Майкла,  одним словом – типовий бразилець.   Він досить непогано почав грати в Київському клубі  ,але  «за традицією»  всіх бразильців , які переходять в «Динамо» ,   почалися травми. Після травм , складалося враження, що у футболіста просто пропало бажання  грати у футбол  , а тихенько отримувати свої гроші. Довгий час таке не могло продовжуватися  і гравець поїхав «мандрувати» орендами. 

4. Андре

  Ще одне «чудо» із Бразилії , яке не підійшло «Динамо».  В серпні 2010 року Андре став гравцем Київського клубу, перейшовши із бразильського «Сантоса».  В нього не було надмірної техніки, шаленої швидкості,  але в нього було одне єдине, що потрібно нападнику – відчуття голу.  По оглядах його матчів, які він провів за Сантос, можна дійти висновку, що обвести супротивника, красиво вдарити Андре не дуже й вміє. Зате, він завжди опинявся в в потрібному місці і в потрібен час. За це його  й купили.  Дебют випав на матч Ліги Чемпіонів проти «Аякса». Вийшовши на  заміну в другому таймі він нічим особливим не запам’ятався. Провівши з десяток матчів за український клуб,  забивши один ніякий м’яч, гравець «здувся». В ньому відчувалася лінь, не бажання щось комусь доводити і врешті-решт оренда й розрив контракту.

 

Його особлива зачіска та примха до красивих по кольору бутсів нічим йому не допомогли…

 

 

Отже, можна зробити висновок, що селекційна служба в нашому улюбленому клубі не найвищому рівні і потрібно щось кардинально змінювати і брати приклад із інших клубів. На данний час, «Динамо» конче потрібен нападник, але на 15 червня 2013 року ще не відбулося жодного трансферу.  

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.06.2013, 22:59
15.06.2013, 22:59
144313 3 Arte-2112, igor-gula, motorhedo
VolSHeBniK17
Автор:
(VolSHeBniK17)
Статус:
Начинающий писатель (60 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть