Питання до російських коментаторів з НТВ

Краєм ока вчора дивився матчі Чемпіоната Газпрому в втягування України в чергове ярмо. І слухаю російських коментаторів. Ну що там коментувати? Поки що росіяни ніякі, але ж треба це якось виправдати. 

І мабуть разів п'ять чи шо чув, про різну функціональну готовність команд, мовляв в Україні сезон стартує вже за два тижні, тому вони так жваво грають на тлі Зєніта і Спартака. І взагалі команди готуються до різного, адже в України ось-ось почнуть грати. Слухаєш оце і таке відчуття, що наче російський чемпіонат стартує ледь не в вересні. І в першому турі про це нагадували українцям, щоб вони надто не раділи перемозі. І в другому турі було те саме. В третьому турі мабуть теж згадають :)

А що насправді? Перший тур в Українській прем'єр Лізі відбудеться 12 липня, а Російській - 14-го... Тобто, рівно за два дні. От уж ці російські коментатори, навіть банально просрати не можуть з повагою...

Автор: (eurocups)

Статус: Эксперт (5987 комментариев)

Подписчиков: 9

109 комментариев
Лучший комментарий
  • ИГОРЬ(val2010) - Наставник
    01.07.2013 22:37
    А я вот тоже смотрел по НТВ Шахтер-Спартак и знаете, ну не услышал я предвзятости, вот не было ее, в отличии от нашего комментария на канале "Украина", где товарищ Морозов, на всю страну, выражал надежду, что Шахтер и в следующем сезоне займет первое место. Это на всю страну гов.. вещает. А комментатор на НТВ, только в конце матча, наверное под впечатлением игры Срны, выдал, что так часто аппелировать и орать на судей наверное не стоит. Вот и поди разберись где "наши" комментаторы!
    • 28
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии