Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У Карпатах скасували зарплату для футболістів

2013-07-03 10:39 Карпати Після того як львівські Карпати завершили сезон на ганебно низькому місці і ледь врятувались від ...
КарпатиКарпати

Після того як львівські Карпати завершили сезон на ганебно низькому місці і ледь врятувались від вильоту, в клубі розпочалась справжня революція: змінився тренер, психолог, клубний автобус, а дев’ятнадцять гравців були виставлені на трансфер.

Але на цьому зміни в Карпатах не закінчились. Як повідомляє прес-служба клубу, керівництво ухвалило ще одне неочікуване рішення: відтепер офіційно всі зарплати в клубі скасовуються і футболісти будуть отримувати символічну платню розміром в одну гривню.

Таким чином Карпати стануть першою аматорською командою України, що виступатиме у прем’єр-лізі.

- Сучасна фінансова політика у футболі себе вичерпала. Футболісти отримують величезні суми, але при цьому їх зовсім не хвилює результат. - коментує ситуацію фінансовий менеджер Карпат Василь Ванько – Ми зовсім скасуємо зарплатню по контракту, а гру команди оцінюватимуть вболівальники. Ми зробимо вхід на стадіон безкоштовним і після матчу гравці з кошиками самі будуть збирати по трибунах гонорари від вболівальників. Тепер все буде залежати від самих гравців і одночасно збільшиться кількість вболівальників на трибунах.

Василь Ванько наголосив, що подібна практика вже давно успішно діє в чемпіонаті Турківського району де виступає команда з його рідного села, а її найкращий бомбардир Іван Чугайстр уже встиг отримати чимале заохочення від вболівальників: три центнери картоплі, новий плуг а також гетри клубу «Барселона».

P.S Не воспринимайте всерьез)))

Источник:Репортажист

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.07.2013, 10:39
Roma_
Автор:
(Roma_)
Статус:
Наставник (1125 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть