Різниця між 40 млн.євро на трансфери минулого літа і 40 млн. цього

Темы:
Трансферы

Доброго вечора шановні вболівальники мого Динамо Київ!!!

Гортаючи новини на сайті, все більше натикаюсь на інтерв'ю багатьох експерів (людей які ТВЕРЕЗИМИ в футболі розбираються набагато краще за нас з вами) про те що минулого літа ми теж потратили на трансфери порядку 40 млн.євро (Велозу, Кранчар,Рубен,Тайво і т.

д) , а в результаті скотились на 3 місце. Ці заяви - доси прозорий натяк на можливий провал і цього року...Проте я настроєний досить оплимістично на рахунок Ленса, Мбокані і Бельханда....і ось чому:

минулого літа як раз під час трансернї компанії я написав свій блог наступного змісту:

Про важливість психології переможців. Дуже часто говорять, що з малечку потрібно прививати психологію переможців. Проаналізувавши останні трансфери Динамо хочу спитати, а чи є куплених гравців дана психологія. За останні два роки ми придбали таких виконавців як АРУНА, РУБЕН, РАФАЄЛЬ....Що в них спільне помітили???? Ці виконавці прийшли із команд, що вилітали з чемпіонатів ТОП-5.  Це значить, що перед людьми ставляться кардинально інші завдання : боротьба за чемпіонство - боротьба за виживання. Чи готові ці люди психологічно боротись за чемпіонство. Вигода трансферів очевидна - таких футболістів підписати набагато простіше, але ж психології чемпіонів там немає.

Інші придбання: ВЕЛОЗО, КРАНЧАР, ІДЕЙЄ (прекрасні виконавці і я дуже радий, що вони тепер динамівці), але на рахунок психології: перший представник середняка - без завдань і амбіцій Дженоа, при тому що вихованець Спортинга - команда постійно в тіні Порту і Бенфіки, яка реально за чемпіонство давно не боролась; другий - гравець команди( Тотенхем) тренер якої в момент коли по очках клуб реально був в претендентах на золото відкрито заявив, що 4 місце буде за щастя.  

Так от чи стане цим людям психології переможця - ци зможуть вони морально перстроїтись бути першими....а може це прививання психології переоцінюють......як вважаєте

Так ось у чому різниця між теперішніми трансферами: до нас прийшли чемпіони : Бельханда - переможець чемпіонату Франції 2012, Мбокані - чемпіонату Бельгії, Ленс - хоть і не чемпіон, і ПСВ уже давно не те проте практино  в кожному  учасником чемпіонської гонки. зважаючи на те можна зробити висновок, що ці люди знають що таке битва за найвищі місця, під постійним пресингом з боку суперників , преси і нас - уболівальників...

Так що я , на відмінно від деяких експертів, налаштований позитивно.....

P.S. Щоправда одне мене насторожило))))) переглядаючи відео на нашому оф.сайті наткнувся на вивчення новачками російської мови....сміявся довго)))))  ось скрін з російських слів які вивчали наші новачки в перший день......http://floomby.ru/s1/gYeb45.....вгадайте які два слова викликали в мене сіх і тривогу))))

Автор: (roma.roma88)

Статус: Начинающий писатель (182 комментария)

Подписчиков: 0

24 комментария
Лучший комментарий
  • Andrzej Valencia(Val.Dynamo) - Наставник
    07.07.2013 11:08
    Автор скромно промолчал, что Велозу полуфиналист ЕВРО 2012, а Идейе чемпион Африки 2013.
    Чем не психология победителей? :)
    • 9
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии