Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
roma.roma88
Имя:
Роман Михайлишин
Статус:
Начинающий писатель (182 комментария)
Зарегистрирован:
21.04.2012 11:06
Карма:
1039
Топ-10 блогеров:
Да
  • 24

    Різниця між 40 млн.євро на трансфери минулого літа і 40 млн. цього

    roma.roma88 Роман Михайлишин (roma.roma88)

    06.07.2013, 22:39

    Доброго вечора шановні вболівальники мого Динамо Київ!!!

    Гортаючи новини на сайті, все більше натикаюсь на інтерв'ю багатьох експерів (людей які ТВЕРЕЗИМИ в футболі розбираються набагато краще за нас з вами) про те що минулого літа ми теж потратили на трансфери порядку 40 млн.євро (Велозу, Кранчар,Рубен,Тайво і т.

    Читать полностью →

  • 18

    Колись я вболівав за Шахтар (навіяно матчем з Дніпром)

    roma.roma88 Роман Михайлишин (roma.roma88)

    29.09.2012, 09:59

    Колись в Європі я вболівав за Шахтар......так памятаю я вони вперше вийшли в групу Ліги чемпіонів....їхній матч з Арсеналом, суперсейви Вірта ( доречі стриянин-земляк), памятаю як переживав коли вони в Кваліфікації ліги чемпіонів проігрували Дортмунду.....навіть десь радів що в Динамо появляється достойний конкурент - що зробить чемпіонат цікавішим, дойстойно виступатиме в Європі, на початку 2000-х радів що знайшовся клуб який замінить Спартак і получав задоволення від перемог Киян в фіналі кубку над достойним противником, від кінцівки чемпіонату з відривом в одне  очко ( чи навіть відставанням) .

    Читать полностью →

  • Нордшаланд

    roma.roma88 Роман Михайлишин (roma.roma88)

    19.09.2012, 22:12

    Дивлюсь ігру Шахтар - Нордшаланд........і отримую справжнє задоволення від гри датчан....ловлю себе на думці чому ми не можемо так....і нехай це тільки 30хв ігри....і може Норд отримає свої три до девяностої і поїде додому...одразу згадується останній матч на донбас арені....і перші 20 хв ...ця метушня і паніка в наших діях...ці пожежі в штрафній, стандарти від яких серце бігло в пятки...невже ми слабші за Нордшаланд.....дивлюсь на імена футболістів Динамо : Велозу, Ярмола, Гусь, Кранчар, Ідейє, Гармаш....не розумію чого не хватає....не розумію чому ми на порозі 4 поразки в 5 матчах ( а хтось вірить в перемогу над Шахтою в неділю - я ні, надіюсь але не вірю)

  • 10

    Деякі думки вголос!!!!!

    roma.roma88 Роман Михайлишин (roma.roma88)

    27.07.2012, 18:11

    Доброго всім дня!!!! Аналізуючи останні події: трансфери, слова керівництва клубу, коментарі вболівальників....помітив декілька тез на які в мене сформувались певні думки, якими  хотів б поділитись з вами, почути вашу думку.

    1. Останнім часом часто звучала фраза, що коли ми не можемо пройти кваліфікацію (Аякс, Рубін) то в Лізі нам робити нічого.

    Читать полностью →

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть