Не козел отпущения!!!!

Доброго вечора! Натрапив на дуже достойний блог Вадима Устименка (CripToniT) з детальним розбором ключових епізодів вчорашнього матчу Динамо - Волинь. Дякую автору за колосальну працю, проте я не згоден з деяким поглядом на епізоди.  А саме Вадим вважає Селіна основним винуватцем гола у ворота Динамо.

"В корнє" не згоден з цією думкою та приведу свої аргументи:

На першому скріні(взято з оригінального блогу) автор вважає, що Селін біжить невідомо куди, тим самим звільняючи свою зону оборони і внаслідок цього гол.

На мою думку, Селін все робить дуже грамотно. Мяч у Динамо, йде перепасовка у центрі, де знаходиться велике скупчення гравців. Селін бачить перед собою абсолютно вільну автостраду і відкривається туди під пас від Ленса, або єдиний можливий 100% пас від Аруни.  Згідно тактичної виучки Євген робить все логічно і правильно. Є вільне місце + забігає Вельозу, на якого б я впевнений пішля кинжальна передача, потрап мяч до Жені. І не вина Селіна, що Ленс пихнув Аруні, а той обрізався, замість того, щоб проштовхнути мяч вліво. Так що якщо вже призначати винуватців, то це аж ніяк не Селін.

Дискусії в коментарях.

Автор: (bora13)

Статус: Наставник (1311 комментариев)

Подписчиков: 0

68 комментариев
Лучший комментарий
  • Олег Васильев(mazyar.oleg2010) - Наставник
    15.07.2013 23:10
    • 11
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии