Без Гармаша з Велозу...

 

Третій тур показав, як не вистачало в центрі “Динамо” Київ Гармаша. Велозу провів свій матч, м'яко кажучи, не на хорошому рівні. Не вже? Безус, який виступає за збірну України, ще гірше зіграв би за Велозу. Я так не думаю, конечно, тренеру видніше, але потрібно, щось робити з центром поля, бо наносі гра з “Шахтар”.

На одному Аруні всі питання не вирішити та сірувато, як то, виглядів Андрій Ярмоленко на фоні Тремулінаса.

Дуже сильно зіграли на чолі з Ковалем захисники: Сілва, Хачеріді, Селін, Тремулінас. Селін на позиції ЦЗ на багато краще виглядів, ніж на позиції крайнього захисника. Про Тремулінас, як висловився колишній захисник київського “Динамо” Андрій Несмачний: -“Тремулинас? Он делал все, что сегодня требуется от современного крайнего защитника.” Дивлячись за грою новачка, і згадував я, гру колишнього крайнього захисника київського “Динамо” Дем'яненка. Це вже радує, що в нас появився такий сучасний гравець.

За Хачеріді, що можна сказати, Женя провів матч вище похвал, тільки жаль, що в свій День Народження не забив м'яч. Побажаємо, Євгенію, міцного здоров'я та успіхів.

Мбокані знову підтвердив свій клас, і то, що він є сильним забивним форвардом. На 50-й хвилини, як красиво пройшов трьох захисників “Севастополя” і спокійно, без емоцій, влучив ворота Литовки.

 В третьому турі почала промальовуватись тактика Олега Блохіна та комбінації на полі. Це дуже, дуже, радує нас, вболівальників.

Автор: (mykola9709)

Статус: Начинающий писатель (167 комментариев)

Подписчиков: 0

20 комментариев
Лучший комментарий
  • iet iet(iet) - Эксперт
    29.07.2013 13:15
    Парадокс! Все отметили подключения Тремулинаса, но при этом не заметили разгоняющих передач Велозу. Критикуют его ,а при этом мы не знаем, какие задачи перед ним ставил тренер. По схеме он заменяет Гармаша. При этом Аруна больше играет в атаке, а Велозу на подстраховке. Плюс разгоняет атаку длинными передачами из центра на крайних защитников. В указанном Вами видео это ясно видно (Велозу активный участник первых пяти атакующих эпизодов).
    • 8
Комментировать