Олег Володимирович, верніть Гусєва в основу!

Не знаю, як інші вболівальники, але я до сих пір не можу відійти від шокового програшу від моряків у минулу неділю. Сам результат відходить на другий план, хоча, і що найгірше - він по грі. Про гру "Динамо" у цю неділю написано безліч коментів, так що не має потреби повторюватись. Особисто я не побачив гри, зовсім.

Складалось враження, особливо по другому тайму, що команда зібрана за день до матчу, гравці відіграли у сезоні  уже 60 матчів, знаходяться на 1 місці в турнрній таблиці з 20 очковою перевагою над найближчим переслідувачем.

І, знову ж таки, що найгірше, нам (вболівальникам), до сих пір не зрозуміло, що сталось, чому сталось, і як ми з цього будемо вибиратись. Суха пресс-конференція Блохіна, в'ю Блохіна каналу "2+2" на рахунок Хачеріді, відповідь Хачеріді журналістам на рахунок його бажання грати в шахті: "Якщо я відповім - буде скандал" і все - пустота. А ніщо так не пригнічує, як відсутність інформації. Вже писав раніше, що потрібна розширена пресс-конференція за участю президента, головного тренера, капітана команди на якій нам би мали привідкрити завісу того, що діється.

Вчора було в'ю з Ленсом, який, окрім іншого сказав, що йому не подобається, що паси віддаються не на хід, а в ноги. Це одне з підтверджень поганої гри, і чому команда не може розбігтись. І це ВЕЛИЧЕЗНЕ запитання до тренерського штабу. Хто-хто, а Блохін, Михайличенко, Ребров, будучи самими колись класними футболістами повинні розуміти, про що говорить Ленс, і терміново це змінити. Це їхня безпосередня компетенція.

Ну, і основне. Після вчорашнього матчу з Ізраїлем знову не можу зрозуміти ситуацію з Гусєвим. Колись давніше всі ми були неприємно здивовані словами Гусєва на рахунок того, що думає про його гру Михайличенко. Не пригадую дослівно, але щось, на кшталт "Не такий я вже і "мертвий", як каже Михайличенко". Ось і вчора Гусєв був одним з найкращих на полі. Чому людина при Фоменку носиться по полю, відбирає м'ячі, встигає відіграти і в захисті, і в нападі, а в "Динамо" бачимо лише тінь Гусєва. Не знаю, що там побили між  собою Олег і Михайличенко, і якщо проблема в "нашіптуваннях" Михайличенка Блохіну, то на моє глибоке переконання, це лише на шкоду "Динамо". Для мене Гусєв був і залишається Динамівцем, який вірою і правдою служив і служить "Динамо". Вчорашня гра проти не найслабщої збірної підтверджує, що в нього ой ще скільки "пороху в порохівницях". І така поведінка тренерського штабу по відношенню до нього не справедлива. Це людина, яка може повести за собою команду, гравець основного складу, а не футболіст лавки запасних, класний півзахисник, а не захисник. Олег Володимирович, повірте в нього, і він Вас ще здивує!!!

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

53 комментария
Лучший комментарий
  • Олег Бойцов(oleg.amg) - Эксперт
    15.08.2013 09:46
    Гусев - это один из лидеров нашей команды, а шаги и высказывания тренерского штаба, заставляют задуматься в их правдивости и проф пригодности.
    Собрать игроков сборных не последних в футболе стран и ничего не смочь с ними сделать, это уже наводит на не хорошие мысли относительно того, а может-ли вообще что-то этот тренерский штаб нормальное сделать?
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии