Опори Блохіна

Звичайно,ситуація в Динамо- дуже складна.Своє ставлення можу описати так:я ще сподіваюся але вже не вірю.

Головне,щоб не дійшло до маразму пізнього Газаєва.Коли він не мав,жодного впливу на команду.

Потрібен аналіз.На мою думку,однією з вагомих складових,які відрізняють Блохіна тренера збірної,та Блохіна тренера Динамо,те,що в збірній команді в нього була величезна опора яка працювала на результат не менше ніж сам головний тренер.В 2006 році -це Семен Альтман,а в 2012 Юрій Калитвенцев.

Ці два фахівці,насамперд,готували команду тактично та теоретично.Кожен суперник був максимально вивчений.Тактична гра команди теж змінювалася,взалежності від суперника.Це зараз ми граємо однією схемою з усіма командами.

В сьогонішньому тренерському штабі Динамо таких фахівців не має.Скоріше вони дублюють один одного,але в тойже час,не здатні працювати як один механізм

Автор: (tyschenko)

Статус: Наставник (1047 комментариев)

Подписчиков: 24

19 комментариев
Лучший комментарий
  • Виталий Ковалев(kovalyov) - Старожил
    03.09.2013 12:58
    К большому сожалению, величие и падение "Динамо" Киев было связано с наличием или отсутствием ВЕЛИКИХ ТРЕНЕРОВ. И на одном стуле сидел всегда один. Блохин, наверное, понимает, что где-то в чем-то, очень важном он не дотягивает. А от этого и "хамоватость" в общении и примитивизм в рассуждениях. Гордыня, знаете ли.
    Но это не только проблема Блохина. Который год пытаюсь понять, кого больше любит ИМС, себя в ДК или ДК в себе. Анализ, логика, стройность, здравый смысл куда-то подевались, остались одни эмоции и большое количество разрозненных Я и МОЕ под вывеской "Динамо" Киев.
    • 3
Комментировать