Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
tyschenko
Имя:
Тищенко Сергій
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Зарегистрирован:
11.02.2013 18:36
Карма:
45880
Топ-10 блогеров:
Нет
  • Достижения:
    • 72

      Досить скиглити!

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      21.02.2018, 14:26

      Нафтовик – Укрнафта», «Шериф», «БАТЕ», « Маріуполь»( перемагали 0-2, а потім програли 3-2 і зберегли місце в еліті футболу господарям), «Зоря»( 4-4), « Скендерберу», зараз « Маріуполь»- Лозанна –це не повний перелік шрамів на серцях вболівальників «Динамо» в останні роки. Можна, звичайно, що звинувачувати у всьому недругів, кивати в сторону ФФУ, вболівати за «Рому» і тому подібне, але реально це вже не випадковість, бо таких провалів майже на всіх фронтах вистачає, а скоріше загальний стан справ.

      Читать полностью →

    • 45

      Все буде Буяльський , або все починається із півзахисту

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      16.02.2018, 17:18

      На мою думку, вчора черговий раз невдало зіграла середина поля «Динамо». Так після забитого голу маючи простір та швидких гравців на флангах кияни не провели жодної швидкої контратаки на ворота суперника, а в захисті дали можливість грекам робити в середині поля все, що вони хочуть. Покажи мені свій півзахист і я скажу, яка в тебе команда…

      Сучасні центральні півзахисники насамперед повинні гарно вміти працювати із м’ячем, починати атаки, грати при пресингу.

      Читать полностью →

    • 28

      Артем Шабанов не вирішить проблем «Динамо»

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      03.01.2018, 21:49

      Артем Шабанов є вихованцем київського «Динамо»( вже складається така парадоксальна ситуація, коли кияни знаходить себе у інших клубах, а потім переходять до «Динамо», так було із Очігавою, Андрієвським, Ледневим частково Мякушком( мав вже переходити до « Маріуполя»», але в останній момент став гравцем молодіжних команд «Динамо) та зараз із Шабановим), але в динамівській структурі себе не знайшов та перебрався до сусіднього « Арсеналу».

      Читать полностью →

    • 11

      2017-й рік для «Динамо»

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      01.01.2018, 11:41

      Взагалі цифра «17-ть» є не дуже доброю для «Динамо». Так свого часу під цим номером грав Сергій Федоров, якого всю кар’єру переслідували травми, навіть після того, як він змінив номер. Потім під цим номером грав румун Тіберіу Гіонане. Починав дуже здорово, але продовження було не самим кращим. Тарасу Михалику із сімнадцяткою на спині в «Динамо» постійно заважали травми.

      Читать полностью →

    • 12

      П’ять головних подій 2017-го року

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      27.12.2017, 20:12

      Не вихід збірної України на Чемпіонат Світу 2018-го року. Нам дісталася доволі складна група, де в суперниках була міцна збірна Хорватії із Модрічем та Ракітічем в середині поля, Ісландія яка до цього стала дуже гучно заявила про себе на Чемпіонаті Європи 2016 знявши скальп із англійців та збірна Туреччини із гравцями «Борусії» Дормунд та «Барселони» в складі.

      Читать полностью →

    • 9

      Підсумки першої половини сезону для дублюючого складу «Динамо»

      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      09.12.2017, 20:17

      Тренер

      В новому сезоні дубль очолив Юрій Мороз. До цього він працював із командою Ю -19. Змінив він на посаді іспанської спеціаліста Унаї Мельгосу. Така рокіровка були викликана тим, що Мороз до цього працював із командою Ю -19 більшість гравців, яких перейшли із тренером до більше старшої команди.

      Юрій Мороз не зміг зберегти всю свою тренерську команду.

      Читать полностью →

    • 46

      Геть руки від Миколи Шапаренка

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      29.11.2017, 10:43

      Мені дуже не подобається, що із Шапаренка після двох матчів почали ліпити зірку. Починають витягувати історії із минулого, перших тренерів, навіть зачіску затронули. Насправді воно трохи все не так, як зараз подають. Весною 2015 –го року в місті Маріуполь не було спокійно. Гравці розбігалися хто куди, навіть орендовані із «Шахтаря» футболісти шукали собі більш спокійніше місце роботи.

      Читать полностью →

    • 18

      Паулу Фонсека не витримує напруги

      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      28.11.2017, 20:08

      Португальський тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека отримав вилучення в матчі чемпіонату проти «Олімпіка». Вболівальники вже почали його порівнювати із попередником Луческу, який теж отримував вилучення. Мірча таким чинок проявляв тиск на арбітрів та суперників, Фонсека схоже просто не витримує тиску всіх обставин, які зараз є.

      Читать полностью →

    • 27

      Олександр Хацкевич поки не справляється із покладеними на нього обов’язками

      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      24.11.2017, 16:31

      « МС» вже достроково став переможцем своєї групи в ЛЄ. Останній матч проти «Шахтаря» в Харкові 6-го грудня вже нічого для них не вирішує. Тим паче, що за три дні після гри на підопічних Гвардіоли чекає принциповий матч проти «МЮ» Моуріньо. Але у мене не має жодних сумнівів в тому, що « МС» приїде до Харкова бойовим складом( звичайно, що не основа із основ, але все – одно сильний склад без юних гравців) та буде грати на перемогу.

      Читать полностью →

    • 62

      Чи потрібний Ісмаїлі збірній України, або крок до прірви

      Выбор редакции
      tyschenko Тищенко Сергій (tyschenko)

      17.11.2017, 16:03

      Зараз набирають обертів розмови про так звану натуралізацію бразильського лівого захисника «Шахтаря» Ісмаїлі. Спортивний директор збірної України( головний селекціонер якщо казати простіше) Євген Красніков заявив, що це його ініціатива. Я думаю, що так воно і буде. Суть в тому, що в лютому буде 5-ть років проживання Ісмаелі на території України і до початку відбору до ЧЄ 2020 восени Ісмаелі буде мати український паспорт.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть