Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Головний результат вчорашнього матчу

2013-09-11 16:03    Головним результатом вчорашнього матчу є те, що збірна України піднялась на якісно новий рівень. На ...

   Головним результатом вчорашнього матчу є те, що збірна України піднялась на якісно новий рівень. На протязі трохи більше року ми тричі зіграли на рівних зі збірною Англії. Це доконаний факт. Я впевнений, що якби довелося зіграти ще кілька матчів, то результат теж був би приблизно нічійним.

Збірна України з футболу вийшла на рівень збірної Англії. Збірна Англії не входить в топову групу команд, але дихає їм впритул. Тепер і ми. Як колись збірна СРСР, яка часом була серед фаворитів, а часом взагалі не потрапляла на чемпіонати. Наша збірна і раніше бувало добре грала з найсильнішими командами - Німеччиною, Францією, Португалією. Але то були швидше пікові результати, і до стабільності було далеко. А тепер маємо стабільний результат. Можна сказати, що вчора збірна України здала екзамен і отримала атестат. Думаю, причина полягає в тому, що виріс рівень нашого чемпіонату. Плюс матеріалізований (з затримкою в часі) "ефект Євро-2012".

   Прямих наслідків я поки-що бачу два. Перший наслідок - повинно змінитись відношення суддів в матчах з грандами, і "ефект Кашаї" має зійти нанівець. Другий наслідок полягає в наступному. Як би нам цього не хотілось, але імовірність втрати Англією очків в наступних двох матчах мінімальна. Тобто нам світить плей-оф. Але це вже плей-оф команди, яка знає свій рівень і впевнена і своїх силах (усі ми знаємо, як ми себе почуваємо, коли здали важкий екзамен). Це буде вперше, коли збірна України (якщо займе друге місце), буде грати в плей-оф з позиції сили (крім Франції і Португалії). Головне, що ми вчора здобули, це ВПЕВНЕНІСТЬ.  

   Вчорашня гра Безуса нагадала мені гру Михайличенка і Литовченка. Дуже хочу, щоб Роман нарешті розкрився і витіснив усіх заробітчан. Гармаш, Ярмоленко, Безус і Коноплянка - це був би фантастичний півзахист! Жаль тільки, що немає нападника калібру Шевченка чи Протасова.

   Дуже добре, що у нас з'явився стабільний тренер збірної. Вдумливий і ретельний підхід Фоменка дає підстави надіятись на стабільні результати збірної. Не кожен тренер може тренувати збірну, а у Фоменка вийшло. Я думаю, що це якраз той випадок, коли тренеру збірної потрібно дати карт-бланш - можливість попрацювати кілька циклів, як дають клубному тренеру.

   Я вважаю, що вчора ми перейшли рубіж. Найгірші часи для нашої збірної (безвідносно до результату, який у футболі може бути просто несправедливим!) позаду. Кількість кандитатів в збірну буде зростати, і її рівень буде рости. Я з оптимізмом дивлюсь в майбутнє збірної України!              

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.09.2013, 16:03
pankos
Статус:
Опытный писатель (223 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть