Оцінка гравців, тренерів.

Темы:
Сборная Украины

Доброго всім вечора!

Буде довгий коментар, але...

Вчора на ТВ каналі «Інтер» після матчу була спроба виставити оцінки гравцям за 10-ти бальною системою. Експерти студії дещо некритично поставились до дій гравців. Висновки шановного Буряка, інших…. «ну, все гаразд!, а що ви хотіли, тож Англія була.

». Мунтян – тільки він був най адекватнішим…ось тільки розвинути його думку не дала «політ. коректність». А Савік Шустер вкотре довів свою грамотність у футболі… Савіка треба ставити консультантом в ДК – мозковий центр!.........в мить все аналізує.

Отже по гравцям за 10-ти бальною системою. 10 – ідеальний гравець:

  1. П`ятов. Оцінка 9. Відчувалась впевненість у діях – запорука надійності захисної ланки. На виходах бездоганно. Якби були сейви, була б оцінка 10.
  2. Хачериді. Оцінка 8. В захисті бездоганно – без помилок. Цементував тили – стовп оборони. Вспівав підключатись на кутові. Був ключовим гравцем. Бракувало точності з дальніми передачами при організації атаки.
  3. Кучер. Оцінка 8. В парі з Хачериді – ідеал для збірної. Непоступливий, по-футбольному розумний (виключив зайця – Волкота ціною картки). Були мінімальні огріхи. Право підключатись на кутові довірив Хачериді.
  4. Шевчук. Оцінка 6. В першій половині нервував, були помилки. Не встигав за Волкотом (Зайкотом J). Атаку лівого краю ефективно не підтримував, хоча завдяки загальній надійності оборони і лівого краю створив «простір» для Коноплянки. Пара Коноплянка – Шевчук – найкраща в Україні.
  5. Федецький. Оцінка 6. В цьому сезоні – кращий правий захисник в Україні. В матчі простежувались оголені зони на правій частині захисту (Ну, не треба так довго стояти на колінах і переживати промахи в штрафному майданчику Англії…гра ще не скінчилась). Активність підключень до атаки перекреслила бездарність у прийнятті рішень – змарнував 3 класні моменти. Треба вчитись грати головою (наполегливо стрибати з гирями (металеві браслети) і хитати головою…і все буде ОК)), приймати м’яча і класти корпус при пробитті в разі потреби. За активність тільки «+», не більше.

 

  1. Степаненко. Оцінка 2. Грав похмуро, з опущеною головою, -

      перехвилювався, мабуть. Багато невимушених помилок. Опірник –

      ключовий гравець команди, мотор, що

      розгоняє атаки і встигає на захист. Оцінка 2 – аванс на майбутнє.

  1. Бразилець. Оцінка 3. Сподобався пасом на Федецького в 1-й половині і обрізкою, яка ледь не призвела до голу. В креативі нуль.

 Середня (опірна) ланка за своїм призначенням була відсутня. За таким сценарієм і підбором гравців краще виставити ще 5-го захисника і 2-го відтягнутого форварда (Дєвича, на приклад).

 

  1. Ярмоленко. Оцінка 5. Треба визнати, що хлопця міцно тримали, але….Але, треба в багатьох моментах грати простіше – бити (не пасувати-момент із Ззулею), швидше приймати рішення (не грати п’ятою коли це не треба). Хоча треба визначити, що навів таки парубок віртуального жаху на захист Бритів. В будь-якому разі він наша зіронька яка не засяяла вчорашнього вечора.
  2. Гусєв. Оцінка 2. Хотів без коментарів. Мій улюблений гравець. Краще було б Безуса з перших хвилин замість Степашки, а Гусєва до пари з Дєвичем  (замість Едмара) у 2-му таймі. Нуль ударів, загострення.
  3. Коноплянка (Реполов)….- є така пташка. Оцінка 10. Звичайно авансом. Але він був гордістю України того вечора. Шкода, що не забили. Наша зірка. Одна відмінність того вечора від Ярмоленка – він завжди грає з піднятою головою і не зосереджується на фінтах.
  4. Зозуля. Оцінка 2. Не забив. І з Рєполовом-Коноплянкою був кращим на полі, але не забив і не створив – головне завдання нападника попри падіння на 57 хв., біготню, створення суттєвого тиску на ворота. Об’єктивно, йому не вистачало партнерів.
  5. Безус. Оцінка 9. Не забив, не створив, але з його виходом Україна позначила себе на карті Європи. Шкода тільки, що в Динамо перевагу віддають мільйонним придбанням. Яке мислення на полі, гра корпусом, паси, удари (в матчі не було), дриблінг (в матчі небуло). Блохін…АУУУУУУУУУУ!!!! І на відбір буде грати якщо завдання поставити.
  1. Тренер-Командуючий. Оцінка 2. Перш за все треба подякувати пану Форменку за відродження України. По-друге, судячи із зовнішності Форменка – синці під очима – проблема нирок та/або печінки …йому треба після відбору видалити каміння із нирок (пройти обстеження та лікування …хотів порадити лікарню…але ФФУ знає де лікувати-мєдгородок-внутр.літотрипсія).

 У кожній справі є свої плюси і мінуси.

Плюси:

  1. Не програли.
  2. Обрана стратегія на гру – сукупність цілей та їх досягнень.
  3. Стартовий склад був на 90% виправданий (шкода, що виконавська майстерність підвела).

Мінуси:

1. Тренерська порада-стретегія на гру. «Та вже дуже перебздів, чим недобздів».

Чемпіонами світу стають вільні – не раби – незакомплексовані «системою» команди.

2. Після 1-ї половини могли б бути заміни: нулячі Степаненко та Едмар – вихід Безуса одразу після перерви замість Степаненка, замість Гусєва – Дєвич….Селезень замість – Едгара і грати відтягнутим нападником (опорником) – закрив би всі зони Едмара та Степашки. Що-що, а опірників не було на полі.

3. Волохато-жіночі ДВІ заміни за 30 сек. до закінчення гри…. Коли треба дотискати ми, бл., замінами час вбиваємо і ледь не пропускаємо.

Пане Фоменко, подяка Вам за все, але не треба так недооцінювати власний потенціал. Останнього штурму не було. Ви були (з Вашими замінами) в пасиві.

І Останнє!!! Дєвич, навіть хворий мав вбити свого цвяха у 2-й половині гри! І він би це зробив! Як його можна було не випустити? Не випускати - тоді, як і Ротаня, не включати в заявку. НЕ РОЗУМІЮ!

Попри все Україна буде в Бразилії. А її колегою – Чорногорія (шкода Польщу). Не хочу я Англію із неназначеним пенальті на 57-й хв. і не зарахованим голом Дєвича на Евро 2012!

Конопля, Ярмола, Зозуля, Дєвич, Гусєв, Безус, і, звичайно, пане Фоменко, будь ласка, подаруйти голи – прокладіть швидкісний тунель до самої Бразилії !!!

Слава Україні!

P.S. краще грати у Львові всі матчі за підтримкою 5 тис..глядачів. 70 тис. фанів мовчали,….треба кожному на вході слова гімну давати.

Організація таких матчів має за свою мету роздавати не «блакитно-жовті папірці», але організоване скандування (пісне-співи) гімну, войовничих маршів, стяг-шоу, ! Насіння заборонити!

Невже так складно організувати справжню підтримку команди? У Львові купка вояків УПА склала згуртований організм на підтримку команди…бо вони Українці. Я Був розчарований. 70 тис. мовчали….А ТРЕБА так, щоб, аж до ЛАМАНШУ!!! Щоб Львів замислився! 

Автор: (Jeep-Dynamo)

Статус: Наставник (2587 комментариев)

Подписчиков: 0

20 комментариев
Лучший комментарий
  • andreas51(andreas51) - Наставник
    11.09.2013 23:12
    Мунтян шутил, подкалывал, но никак не плакал.
    Насчет Ваших высказываний по Федецкому даже говорить не буду... особенно после советов с утяжелителями... для ног...
    • 4
Комментировать