Наші легіонери - це зірочки на небі!Ми їх бачимо,а вони нас НІ !

Мова йдеться про не виправдані трати грошей клубом на нових легіонерів! Результати команди дуже негативні,а гра не має видовищності і несе хаотичний характер! Крім цих проблем, ми як у тій приказці:"Прийшла біда,відкривай ворота"! Вже статус команди втрачає свій рейтинг,як на внутрішніх терен так і на міжнародних у рейтингу УЄФА !

Що саме головне,це тенденція негативу напряму пов*язана з чисельністю легіонерів,чим їх більше в команді тим слабкіші наші успіхи і тим болючіше перенесимо біль ми уболівальники клубу!Адже ми ненарадуємось у трансферній активності Динамо і вже вкушаємо майбутні лаври команді,що найменше стати дома чемпіонами і високі результати на Євроарені,а у реальності знову і знову получаємо уколи і невдачі,насмішки і плювання на нашу адресу і ім*я славетного клубу! 

Як пояснити такий резонанс?Мабуть тільки одним,вони пов*язані між собою,невдачі і легіонери ,бо такого розібраного Динамо не було з давніх часів,ми втратили команду однодумців! І нехай десь слабших,десь сильніших,але були завжди однодумці і всі разом йшли до перемог і вложували розум,серце і душу! Мабуть дай тоді команді Лобановського когось настільки потужного в плані коштовності трансферу гравців,що поприходили сьогодні,то та команда Лобановського змоглаб виграти ЛЧ ,коли спіткнулась об Баварію!!! 

Можливо,якщо подивитись з чого зліплені металіст і шахтьор,порівнюючи з нашим Динамо виникає питання ,а як же ж так ? І там і тут багато легіонерів,но командна гра тільки там,а тут нема?! Одразу й відповідь,вона лежить на поверхні-ТРЕНЕР не той!!!Але тут ,ще є одна проблемка,це селекція поки що не дала позитивних результатів...Робота селекції ведеться і не слабенька,а навпаки дуже потужна і по своїй осяжності в маштабі всього світу,то ми переплюнули любу команду з УПЛ !!! Значить ми молодці!Ми справді могутніші?! Ну якщо це все так,то де ж результати і чому наша команда нагадує одну казку "Лебідь,Рак,та Щука..." ??? 

Отже як варіант зійде гіпотеза що проблема лежить також у селекції,яка бере дуже сильних,але всі вони тягнуть не туди,а констатувати що цьому винен головний тренер ми також достеменно не стверджуватимемо!!!Бо не відомо сьогодні так як ми маємо дві невідомих величини: не провірені ні тренер,ні легіонери які хоть і сильні ,але які у них похідні до поєднання між собою?Адже є такі поняття що не сприйняття і відштовхуюче поле,буває так гравець ,чи гравці просто не підходять команді ,а в інших клубах вони себе можуть знайти і навіть засвітитись на всю..! 

Мій посил нашим вболівальникам,тобто соратникам по у вболюванню за Динамо, ви не спішіть боготворити всіх підряд легіонерів і навпаки топтати вітчизняного гравця,також ви не дивіться і не судіть гравців по їх ціникам,а оцінюйте їх по грі і по віддаваню ними сил у кожній грі!!! Я от бачу як сьогодні після цієї проголошенної розмови в середені команди,як бьються за команду наші вітчизняні гравці,навіть не відмовиш в старані тому ж Ленсу,но є легіонери які дозволяють собі повзати по полю,не маючи ні граминки совісті,бо вони сюда прийшли не вільними агентами і гроші вони отримують досить великі і перевищують за гроші що отримують Українці-то деж ваше старання і ваша майстерність!Якщо легіонера купили за його майстерність ,а у своїй грі він не може її проявити,то мабуть компенсувати своїм старанням і свою наполегливість показувати всім і доводити іншим гравцям що тебе купили не просто так і не за гарні очі....! Насправді таких притензій можна накопати дуже багато і привести багато доводів для того щоб насправді мотивація наших легіонерів для кращої своєї гри ніж є зараз -мусила би бути і притензій зараз до них є не меньше,ніж до головного тренера!!!Тебе купили,ти класний гравець і дорого коштуєш,то допоможи команді і свому тренеру,дай дєльну пораду,прийди до Блохіна і скажи:Володимирович,ви знаєте а давайте я ось так зіграю,або я сьогодні з відси ,з цієї позиції розпочинатиму атакувати, чи а давайте я те,чи я там і тамато....Вносьте пропозиції,ви ж майстри і ви грали у різних тренерів і у різних чемпіонатах,ви ж повинні були принесто з собою ,з своїм досвідом-щось новеньке і не стандартне для нашого чемпіонату!!! Де це все ???!!! 

   Як  хочеться мені ,щоб шлях становлення команди проліг через своїх вітчизняних хлопчаків,які сьогодні по орендах,чи грають у дублях,та навіть на тих хто давно вже грає за інші клуби але ще до цих пір не святкує голи у наші ворота і каже що Динамо їм не чуже.....Створи кістяк команди з Українців,а потім підсиль легіонерами,але класними і протестованими ,що вони дійсно вільються в гру команди,можливо такі гравці ще б більше коштували ніж ці які ми купили,але якби у нас був би кістяк і нас була б гра той багато легіонерів не потрібно було б купувати, не пачками... 

По суті викинувши мільйони чим займається команда сьогодні?А вона займається тим що й можна було би обійтись і без розтрат і без такої кількості легіонерів скільки є у нас на балансі!Бо ми всеодно сьогодні шукаємо свою гру і всеодно ми шукаємо кістяк для своєї команди і всеодно ми купивши багато легіонерів,ми знаходимось на самій пачатковій стадії розвитку команди,але не забуваймо що легіонери сидять на своїх контрактах і як ті вовки поглядають не у ліс,але у Англію, що для нас є катастрофою!!! 

Підсумовуючи ми маємо таку картинку:Купили "Лебідь,Рак,та Щуку..."-ми будуємо кістяк команди з вовків що постійно дивляться у ліс Англійський!А чи встигнемо ми подувати кістяк команди а потім знайти гру свою і чи зможемо ми стати чемпіонами перш ніж розбіжаться наші вовченятка-легіонери хто-куди?!Але уже сягодні ми свої самородки порозкидали по світі і там вони зростають і там корні свої пускають...а рослину якщо з коріння вирвати не завжди прийметься на новому місці хай навіть те місце давно забуте старе!!! Постає одне питання чи прийде в наш клуб та лідина що позбирає самородки по світі і збудує чудову прикрасу що сяятиме на радість нашим вболівальникам?!!! Не знаю хто ці каміння буде збирати,тренер спортивний директор чи призидент?-але настав час збирати каміння...!!!

Автор: (garmonik)

Статус: Эксперт (6433 комментария)

Подписчиков: 2

2 комментария
Комментировать