Лист.. Не до ФІФА... До України.

Привіт,  Україно.

Багато років працював за кордоном. Будучи на чужині, завжди захищав  інтереси України. Мене називали  - націоналіст. Думали що ображають.а я гордився, пояснюючи що у  моєї країни є НАЦІОНАЛЬНИЙ ГІМН та НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРАПОР, сама тому я - націоналіст. Не шовініст.

-Україно, я тебе розумію….

-Ні, не розумієш……

-Чудово розумію !

Будучи юнаком на зорі незалежності, я отримав перше місце  на обласному конкурсі української пісні. Запросили взяти участь у республіканському. І ось стою я , одягнений у великі шаровари,та прасую вишиту сорочку, тихенько наспівуючи свою конкурсну пісню «Наливаймо,  браття….». Та приходить усне повідомлення. Що мені у запрошенні відмовлено, так як моє місто ще рахується «червоним»….Та хіба я мав відношення до тих «червоних»?

Закинув я спів. Переодягнув  шаровари на спецівку. Подався на чужину. На заробітки.Там теж звучало «Наливаймо..» і мене  почали називати Бандьорою.Та хіба я мав відношення до Бандери?

Тепер ти , Україно,  у шароваро-спецівці..На  чужині ти – Бандера. А у себе в дома – не захищають української пісні, мови,  бо ще «червоні»…Чудово тебе розумію….

Сьогодні, прийшовши пізно ввечері з роботи. я прочитав цю огидну новину.

Ті, що ховаються за гаслами : " Політика - поза футболом" і " Футбол - для народу", сьогодні знехтували  цими правилами.   Такі звинувачення можна "пришити" любі країні, яшо дуже сильно захотіти. Саме тому я вважаю що це - політичні маніпуляції, які прикриваються боротьбою за культуру вболівання

Я впевнений, що це роблять чужинці. Їм вигідна нестабільна Україна . Тільки те і роблять. що кидають кістки розбрату. Це рішення – ще одна кістка. Ця кістка вигідна чужинцям що зліва, що справа.. Страшніше ще те. що вона вигідна чужинцям, які живуть в середині країни.Саме вони, за допомогою ЗМІ свідомо озлоблюють наш народ один проти одного. ділячи його вже не на правих і лівих, а на ФА і АнтиФА. Таким народом краще маніпулювати, тим часом крадучи з їхніх карманів все до останньої копійки, вбиваючи національну свідомість. генетичний код..

Саме за таку кістку чужинці-лакеї їдуть до чужинців-хазяїв і отримують за неї медалі та інші відзнаки.

Тому звертаюсь до тебе, Україно, а не до ФІФА, ПАРЕ…Якщо вже така доля зіграти матч без глядачів, то використай цей шанс на свою користь..Об"єднайся, забудь свої чвари-негаразди.

Символічно що матч пройде у Харкові, Там найбільша площа у Європі.

Вийди , Харків. На майдан, та  вируй так, щоб було чути на стадіон.Та й навколо нього зберіться. Поставте динаміки.

Майдан є у Києві. Вийди, Києве…

Вийди,  Донецьк

Вийди,  Львів

Вийди Дніпроперовськ, Луганськ, Одеса,, Тернопіль, Чернігів, Сімферопіль. …..

Вийди, Україно !

Звертаюсь до місцевих політиків, яким небайдужа збірна -, організуйте на площах великі екрани.

Телеканали – організуйте телеміст на табло стадіону у Харкові.Нехай гравці на розминці, і якщо вийде продовж усього матчу,  відчують підтримку країни. Зробіть це ,  навіть якщо не дозволяє ФІФА,  нехай штрафують.

Звертаюся до тренера та гравців збірної. Це виклик. Можливо, нас не хочуть бачити на мундіалі. Тому   - зберіться, ваш шлях – складній, але це випробування  не тільки фізичне, а психологічне. Його треба пройти. Треба! А ми -  з вами. Дасть Бог, почуєте.

А ти, Україно, одягайся у НАЦІОНАЛЬНИЙ одяг, візьми у руки НАЦІОНАЛЬНИЙ прапор , заспівай НАЦІОНАЛЬНИЙ гімн.і підтримай НАЦІОНАЛЬНУ !!! збірну України.

 Так підтримай,  щоб  «зникли» наші воріженьки, як роса на сонці, щоб подавилися !!! Вибачте за щире українське побажання.

 

Слава Україні .

Автор: (SuperCup1975)

Статус: Наставник (3748 комментариев)

Подписчиков: 1

15 комментариев
Лучший комментарий
  • Сергей Алексеевич(pustik67) - Старожил
    28.09.2013 12:07
    Автору - глибока повага,підтримую на всі 100%. На всяк випадок - я "східняк", мати -українка,батько - росіянин з Криму.
    Слава Україні!
    • 8
Комментировать