Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лист.. Не до ФІФА... До України.

2013-09-28 11:55 Привіт,  Україно. Багато років працював за кордоном. Будучи на чужині, завжди захищав  інтереси України. Мене називали ...

Привіт,  Україно.

Багато років працював за кордоном. Будучи на чужині, завжди захищав  інтереси України. Мене називали  - націоналіст. Думали що ображають.а я гордився, пояснюючи що у  моєї країни є НАЦІОНАЛЬНИЙ ГІМН та НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРАПОР, сама тому я - націоналіст. Не шовініст.

-Україно, я тебе розумію….

-Ні, не розумієш……

-Чудово розумію !

Будучи юнаком на зорі незалежності, я отримав перше місце  на обласному конкурсі української пісні. Запросили взяти участь у республіканському. І ось стою я , одягнений у великі шаровари,та прасую вишиту сорочку, тихенько наспівуючи свою конкурсну пісню «Наливаймо,  браття….». Та приходить усне повідомлення. Що мені у запрошенні відмовлено, так як моє місто ще рахується «червоним»….Та хіба я мав відношення до тих «червоних»?

Закинув я спів. Переодягнув  шаровари на спецівку. Подався на чужину. На заробітки.Там теж звучало «Наливаймо..» і мене  почали називати Бандьорою.Та хіба я мав відношення до Бандери?

Тепер ти , Україно,  у шароваро-спецівці..На  чужині ти – Бандера. А у себе в дома – не захищають української пісні, мови,  бо ще «червоні»…Чудово тебе розумію….

Сьогодні, прийшовши пізно ввечері з роботи. я прочитав цю огидну новину.

Ті, що ховаються за гаслами : " Політика - поза футболом" і " Футбол - для народу", сьогодні знехтували  цими правилами.   Такі звинувачення можна "пришити" любі країні, яшо дуже сильно захотіти. Саме тому я вважаю що це - політичні маніпуляції, які прикриваються боротьбою за культуру вболівання

Я впевнений, що це роблять чужинці. Їм вигідна нестабільна Україна . Тільки те і роблять. що кидають кістки розбрату. Це рішення – ще одна кістка. Ця кістка вигідна чужинцям що зліва, що справа.. Страшніше ще те. що вона вигідна чужинцям, які живуть в середині країни.Саме вони, за допомогою ЗМІ свідомо озлоблюють наш народ один проти одного. ділячи його вже не на правих і лівих, а на ФА і АнтиФА. Таким народом краще маніпулювати, тим часом крадучи з їхніх карманів все до останньої копійки, вбиваючи національну свідомість. генетичний код..

Саме за таку кістку чужинці-лакеї їдуть до чужинців-хазяїв і отримують за неї медалі та інші відзнаки.

Тому звертаюсь до тебе, Україно, а не до ФІФА, ПАРЕ…Якщо вже така доля зіграти матч без глядачів, то використай цей шанс на свою користь..Об"єднайся, забудь свої чвари-негаразди.

Символічно що матч пройде у Харкові, Там найбільша площа у Європі.

Вийди , Харків. На майдан, та  вируй так, щоб було чути на стадіон.Та й навколо нього зберіться. Поставте динаміки.

Майдан є у Києві. Вийди, Києве…

Вийди,  Донецьк

Вийди,  Львів

Вийди Дніпроперовськ, Луганськ, Одеса,, Тернопіль, Чернігів, Сімферопіль. …..

Вийди, Україно !

Звертаюсь до місцевих політиків, яким небайдужа збірна -, організуйте на площах великі екрани.

Телеканали – організуйте телеміст на табло стадіону у Харкові.Нехай гравці на розминці, і якщо вийде продовж усього матчу,  відчують підтримку країни. Зробіть це ,  навіть якщо не дозволяє ФІФА,  нехай штрафують.

Звертаюся до тренера та гравців збірної. Це виклик. Можливо, нас не хочуть бачити на мундіалі. Тому   - зберіться, ваш шлях – складній, але це випробування  не тільки фізичне, а психологічне. Його треба пройти. Треба! А ми -  з вами. Дасть Бог, почуєте.

А ти, Україно, одягайся у НАЦІОНАЛЬНИЙ одяг, візьми у руки НАЦІОНАЛЬНИЙ прапор , заспівай НАЦІОНАЛЬНИЙ гімн.і підтримай НАЦІОНАЛЬНУ !!! збірну України.

 Так підтримай,  щоб  «зникли» наші воріженьки, як роса на сонці, щоб подавилися !!! Вибачте за щире українське побажання.

 

Слава Україні .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.09.2013, 11:55
SuperCup1975
Автор:
(SuperCup1975)
Статус:
Наставник (3748 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть