Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФК "Карпати" зробив своїм символом червоно-чорний прапор Степана Бандери

2013-10-10 17:17 ФК "Карпати" зробив своїм символом червоно-чорний прапор Степана Бандери Футбольний клуб "Карпати" (Львів) вніс червоно-чорний прапор ...

ФК "Карпати" зробив своїм символом червоно-чорний прапор Степана БандериФК "Карпати" зробив своїм символом червоно-чорний прапор Степана Бандери

Футбольний клуб "Карпати" (Львів) вніс червоно-чорний прапор в список офіційної символіки, повідомляє офіційний сайт команди. Саме він є символікою українських націоналістів і був обраний ОУН Степана Бандери у 1940 році.

У повідомленні зазначено, що фани клубу по-особливому шанують червоно-чорні кольори, які "символізують вшанування героїв, пам'ять про їхні подвиги, безмежну волю до боротьби і перемоги".

Однак останнім часом "чи не будь-які прояви патріотизму на трибунах українських стадіонів виявилися чи не поза законом", зазначають в клубі.

Раніше Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення про те, що відбірний матч ЧС-2014 між футболістами збірних України і Польщі 11 жовтня в Харкові пройде без глядачів. Потім стало відомо, що матч все ж пройде при глядачах, так як санкції ФІФА до Федерації футболу України за матч Україна - Сан-Марино були припинені на час розгляду апеляції нашої сторони.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2013, 17:17
10.10.2013, 17:17
157820 0
valdi
Статус:
Читатель (1 комментарий)
Подписчиков:
1
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть