З 16 туру Дишленкович буде вважатися легіонером

29 жовтня, клуби українського елітного дивізіону отримали ось такого прецікавого листа-опитувальника від Прем`єр-ліги (скан-копія листа – нижче)

регламент

А чим же цей лист прецікавий, запитаєте? Ніби – і формулювання пропонуються чіткі і правильні, і Дішленковіч за ними – куди вже безсумнівніший легіонер, та ще й плебісцитом демократично це слід затвердити.

А просто за красивим фасадом знову «стирчать вуха» якогось вправного маніпулятора. Не кажемо навіть про те, що пропозицією, висловленою у п.2 листа («...починаючи з 16-го туру чемпіонату України з футболу сезону 2013/2014 рр.), Прем`єр-ліга намагається змінювати прийняті правила вже по ходу змагань, що неприпустимо для цивілізованих змагань. Суть каламутної комбінації по легалізації дій «Металіста» полягає у тому, що – ось, «...починаючи з 16-го туру чемпіонату України з футболу сезону 2013/2014 рр.» маємо правильні формулювання, значить, попередні були неправильні, а отже «Металіст» нічого не порушував. Аналізу попередніх норм і розгляду по суті звернення ФК «Дніпро» уже не потрібно. На одному специфічному жаргоні це називається – «заметано». Дивно тільки, що Прем’єр-ліга застосовує методи діяльності носіїв цього специфічного жаргону. Адже для нагальних змін до Регламенту вже і негайно по ходу сезону немає жодної об’єктивної потреби. Є лише звернення ФК «Дніпро» до ФФУ і порушена у ньому проблема щодо подій, котрі уже сталися. Остаточне правове рішення на підставі розгляду цього звернення по суті дає безальтернативний рецепт, як нам дожити до кінця сезону за формулювань чинного Регламенту. А хапливі «зміни», «плебісцити» та інший достойний антураж відображають лише чиюсь непересічну тривогу за результати розгляду. ФК «Карпати» категорично відмовляється брати участь у цьому «опитуванні», що має на меті прибрати бруд і в такий примітивний спосіб заднім числом виправдати дії ФК «Металіст». В інакшому випадку, як би сюрреалістично це не звучало, ми можемо прийти до того, що завтра футболістам «обраного» клубу Регламентом буде дозволено 85 хвилин грати ногами, а 5 хвилин останніх, за потреби, ще й руками. Але – до «16 туру», коли плебісцитом будуть прийняті нові «правильні» статті. Закон – один для всіх, і якщо хтось його порушив, то повинен за це понести покарання. Федерацію футболу України ФК «Карпати» просить якомога швидше, відкрито і прозоро розглянути звернення від ФК «Дніпро» по суті, ухвалити рішення, яким би воно не було, і запровадити зміни у Регламенті змагань з початку наступного сезону, а не по ходу гри, як це нині пропонується Прем`єр-лігою. Ми віримо у те, що кон’юнктура, яке б потужне лобі вона не мала, не здатна перемогти здоровий глузд, справедливість та закон.

Источник: galsports.com

Автор: (fantovas)

Статус: Старожил (876 комментариев)

Подписчиков: 1

67 комментариев
Лучший комментарий
  • вася огурцов(cucumber2) - Опытный писатель
    31.10.2013 01:35
    Снова Металлист. Снова Харьков. Ну что же им никак неймется? Почему в чемпионате Украины только одна команда, которая без конца ловчит. То их поймали за руку на покупке результатов. Отделались легким испугом, хотя могли "загреметь под фанфары". Теперь новый шкандаль! Они захотели быть умнее всех с подставами. Ну нет у них нормальных украинских игроков (4-х, как требует Регламент на игру), они спешно "оформляют" украинское гражданство Девичу и Эдмару. Ну ладно, они (эти игроки ) могут быть заявлены за сборную, и пока играют в ней неплохо, особенно "Галовски", а вот другой из них перед ответственнейшей игрой с монтенеграми предпочел женитьбу игре, чем положил с прибором на нужды сборной. Наверное поэтому Фоменко и не жалует его доверием. Да и каждый тренер бы так поступил, потому что от таких игроков можно ожидать чего угодно. Могут подвести в считанные секунды.
    И вот выясняется, что эта кампашка того самого Металлиста подсовывает новую свинью нашему чемпионату. Они и Дышленковича "натурализовали", чтобы играть с нами, дураками, так сказать в наперстки.
    Причем, смотришь, ба! Да все знакомые лица! Опять Стороженко, опять Маркевич, опять администрация клуба - Пивоваров, Красников!
    А теперь, после протеста команды Днепр в ФФУ явно с подсказки Стороженко ( а кто еще занимается опекой Металлиста в ФФУ?) или юриста Пивоварова (надеюсь история откроет нам имя героя?) устраивается "референдум" среди клубов, чтобы до 16 тура не считать легионерами легионеров. Каково? Вот это вольт ФФУ!! Они даже не задумывались и не заморачивались тем, что после ухода Арсенала уже 15 команд в премьер-лиге, т.е. со второй игры второго круга!
    Ну чего только не сделаешь в нашем Отечестве, если очень хочется!
    • 26
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии