Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
fantovas
Имя:
Володимир Пономаренко
Статус:
Старожил (873 комментария)
Зарегистрирован:
05.06.2013 08:08
Карма:
7191
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 2

      Ми тими максимумами й живемо

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      04.07.2021, 02:37

      Збірна України зазнавши ганебної поразки покинула чемпіонат Європи. Я вважаю, що весь тренерський склад потрібно відправити у відставку. Гра мені не сподобалась, але її нехай оцінюють спеціалісти. Я скажу одне, що після того як тренер збірної заявив, що команда вже й так досягла хорошого результату, зрозумів, що з цього толку не буде. Для чого тоді було, цілий місяць проводити збори? Зібрались б за тиждень, та й все. Де амбіції в тренера? Потрібно ставити завдання тільки перемогти, інакше не може бути. Чомусь Греція та Данія можуть виграти Євро, а Україна ні. Та все тому, що ми тими максимумами й живемо. І завжди є відмазки. Якщо в збірної буде амбітний тренер, який не буде вигадувати казки з тим максимумом, а поставить перед собою максимальні завдання, то тоді ми щось досягнемо. А поки й далі насолоджуємось 1/4 фіналу, хвалимо тренера і говоримо про максимум.

    • 13

      "Зоря" чи "Заря"?

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      13.08.2020, 21:18

      Давно задаюсь запитанням, як правильно називати луганський клуб УПЛ, Зоря чи Заря? На сайті УПЛ серед учасників прем'єр ліги знаходимо команду "Зоря", це й підтверджує Вікіпедія. Але жодного офіційного сайту, команди з такою назвою не знайшов. Натомість є російськомовний сайт команди, Заря, на якому вказано, що така команда виступає в УПЛ. Повертаємось на сайт УПЛ, а там немає такої команди, а є Зоря, але емблема в цієї команди Заря. Як таке може бути? Українська команда немає україномовної версії сайту, виступає з емблемою теж на російській мові. Вже 6 років Україна бореться проти російської агресії, було знищено місто Луганськ, а керівництво клубу, не змінили емблему та мову сайту. Це плювок в душу українських вболівальників.

    • 39

      "Крутой" російськомовний гімн Шахтаря.

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      12.08.2020, 15:53

      Цим блогом я б хотів прояснити ситуацію в тому, що донецький Шахтар - це українська команда. Територіально це так. Донецьк -це Україна. Але в цієї команди гімн на іноземній мові, написав його композитор, пісні якого заборонені в Україні. А ще він починається зі слова гімну країни, яке зруйнувала домівку тих самих футболістів.

      Читать полностью →

    • 12

      Штрафы из-за ультрас

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      28.07.2020, 10:00

      Телеграмм канал Артема Франкова приводит цифры которые заплатил президент Динамо из-за ультрас. Вот Вам цифры. Сухие цифры.

      2016/2017 - штрафы по решениям КДК ФФУ в размере 1 млн. 345 тыс. грн. (файеры, петарды, нацистская символика)

      2017/2018 - штрафы от КДК ФФУ на сумму 1 млн. 730 тыс. грн. (те же причины)

      2018/2019 - штрафы КДК ФФУ на сумму 2 млн. 120 тыс. грн.

      2019/2020 - штрафы от КДК ФФУ/УАФ на сумму 1 млн. 900 тыс. грн.

      За 3 года выступление в ЛЕ штрафы УЕФА за поведение болельщиков на общую сумму 250 000 евро.

      За три года по решению КДК ФФУ проведено 3 домашних матча без зрителей (Черноморец, Верес, Ворскла). Упущенная финансовая выгода от возможной реализации билетов ~ 1 млн. 500 тыс. грн. И это мы не берём в расчёт домашний беззрительный матч ЛЧ с "Маккаби".

      Давайте вместе посчитаем :

      1 345 000 + 1 730 000 + 2 120 000 + 1 500 000 + 7 500 000 = 14 миллионов 195 тысяч гривен. Если кому удобнее - 525 745 $. Ну что ультрас готовы возместить эти убытки и начать управлять клубом?

    • 1

      Луческу не тренировал Шахтер?

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      24.07.2020, 14:48

      Луческу не тренировал Шахтер? Да, да не удивляйтесь. На сайте terrikon.com об этом ни слова. Вот цитата: "Новым главным тренером футбольного клуба "Динамо" назначен известный румынский специалист Мирча Луческу. Свою тренерскую карьеру Луческу начал в сезоне 1979/1980. С того времени он работал в более чем десяти клубах и национальных сборных, став одним из самых титулованных тренеров в мире. Среди стран, в которых работал в качестве тренера Луческу - Румыния, Италия, Турция, Украина. К слову, киевский клуб - не первое "Динамо" в футбольной биографии румынского наставника. В свое время он начинал игровую карьеру в бухарестском "Динамо", которое в последствии тренировал". Вот у кого подгорает. Ну что ж желаю нашему новому тренеру побед! И пускай еще больше в "Шахтере" подгорает!

    • 20

      Шахтар-Динамо-39:43

      Выбор редакции
      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      21.05.2019, 15:19

      Напередодні завтрашнього матчу "Шахтар"-"Динамо", я б хотів нагадати усім журналістам хто пише, що футбольний клуб з Донецька став найтитулованішим клубом України в чемпіонатах України, не пишіть нісенітницю, оскільки це не зовсім правильно.

      Футбольний клуб — спортивний клуб, який бере участь у футбольних змаганнях. Одному клубу може належати декілька команд, які виступають у різних лігах та вікових категоріях, юнацька команда, спортивні школи, стадіон і тренувальна база.

      Отже. потрібно враховувати й команди U-21 , U-19 та інші. Ми ж порахуємо чемпіонати U-21 , U-19. Тут перевага на боці киян. 6 чемпіонств в U-21 проти 4 та в U-19 4:1.

      Отож маємо рахунок 43:39 на користь "Динамо", це при тому, що сезон не завершено, він я нагадаю завершується матчем за Суперкубок України між головними командами.

      А ще я б порадив гірняцькій команді не хизуватися на своєму сайті титулами колишнього СРСР, а прибрати цю інформацію , а то не личить найтитулованішому клубові України таким хвалитися.

    • 5

      Хацкевич перевершив досягнення Фонсеки

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      22.02.2018, 22:39

      Після сьогоднішнього виходу динамо в 1/8 фіналу ЛЄ, я би хотів запитати усіх хто порівнює сьогоднішній поєдинок Динамо із вчорашнім шахтарівським. Порівняння тут несправидливе і не зовсім об'єктивне. Я порівнюю Фонсеку і Хацкевича по іншому показнику, а саме. 1 сезон роботи з командою. Так от. обидва спіткнулися на одній і тій же команді в ЛЄ, але команда Фонсеки припинила боротьбу в 1/16 фіналу, а Хацкевич пройшов цей етап. Так Аек не Сельта, але іспанська команда йшла на 10 місці в чемпіонаті, а АЕК, в якого навіть двічі Мілан не зміг виграти на 3 місці. Отож, Хацкевич перевершив досягнення Фонсеки.

    • 6

      Мирон Богданович чекаємо!

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      23.10.2017, 23:35

      За останні 2 дні резонансу набула словесна дуель Ігоря Суркіса та Мирона Маркевича. Хто що сказав, не буду повторювати лише хочу запитати бувшого тренера, чому він, палкий прихильник "Динамо" не запитав у тих хто відібрав в президента київського клубу 1 мільярд гривен, принизивши і довівши команду до ручки, що так не потрібно робити, бо це великий клуб. І ще нехай запитає у своїх корефанів з ФФУ, чому вони так допрацювалися, що рівень чемпіонату впав, і через це Суркіс неможе купити хороших футболістів. Чи може Ігор Михайлович винен в тому, що в нього відібрали гроші? І на закінчення хочу від усієї вболівальницької спільноти запросити Мирона Богдановича на матч "Динамо", але не як функціонера, а як вболівальника з клубною атрибутикою. Нехай доведе ділом, а не словами те що сказав в інтерв'ю в якості вболівальника, а не функціонера. Отож, Мирон Богданович чекаємо!

    • 4

      Одного разу в Полтаві

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      25.07.2017, 01:10

      Всі ми пам'ятаємо скандальний матч на який тоді вже харківський чи то донецький "Шахтар" керуючись регламентом чи чимось іншим, побоявся, за здоров'я своїх футболістів через поганий газон у Полтаві не зіграв кубковий матч. Повторюю силаючись на регламент. То чому, зараз усі так мусолять тему, що "Динамо" дбаючи про безпеку своїх гравців попросило перенести на нейтральне поле матч з "Маріуполем", та тому, що така позиція вигідна донецькому клубу.

      Читать полностью →

    • 9

      Регламент

      fantovas Володимир Пономаренко (fantovas)

      16.07.2017, 23:12

      До матча киевского «Динамо» с «Мариуполем» еще есть время, но уже начинается со всех сторон давка на «Динамо», что они якобы отказались ехать на этот матч. Но почему они должны во преки регламенту туда ехать. Согласно регламенту расстояние от аэропорта не должно превышать больше чем 180 км, а ближайший аэропорт от Мариуполя в Запорожье, а это больше чем должно быть. Так почему струсивший играть в Полтаве кротовник, апеллировал на регламент, а сейчас нужно его обойти?

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть