маю одне питання

одразу хочу відкинути шахтар і Луческу і вчорашній зрив Блохіна. питання в іншому: Рамос з дніпром вже три роки (якщо я не помиляюся) і дніпро досі нічого не досягнуло, програє час від часу, виграє. судді "топлять", по-різному буває.. і хочу зауважити, що Рамос тренував свого часу реал, не останню команду, (хто сильніший в плані стратегії, мотивації і так далі судити не візьмуся, не благодарна ця справа). але чомусь цього ніхто не помічає, за те Блохін повинен піти вже, винен у всьому фізрук і так далі. чомусь питання про відставку Рамосу не задають.. але ж по вашій логіці (логіці нитіків, школоти і псевдовболівальників) Блохін повинен піти вже. і що це змінить? (доречі, я не прихильник Блохіна-тренера Днинамо) але підтримувати команду потрібно завжди, тим більше в такий важкий період. коли тиснуть усі, ведеться колосальна інформаційна війна (деколи здається що Ахметов створив канал футбол для того, щоб знищити Динамо, а не прославляти шахтар). 

Автор: (Andrik_drummer)

Статус: Старожил (624 комментария)

Подписчиков: 0

31 комментарий
Лучший комментарий
  • anlika anlika(anlika) - Читатель
    04.11.2013 18:48
    Рамос з Дніпром вже три роки, але за цей період не було наіть натяку на те, щоб Дніпро опустилося нижче "своєї" четвертої сходинки в турнірній таблиці. Може й для декого Рамос нічого й не добився, але минулого року Дніпро вперше вийшло з групи з Наполі та ПСВ з пятнадцятьма очками в активі Може для вас це і не показник, але Дніпро Рамоса набрало набагато більше очків в матчах з шахтарем ніж Динамо, за аналогічний період. Може ви і не хочете замічати, але Рамосу ніколи не купляли Ленсів, Велозу, Беланда і Драговічів. І так, як ви правильно зауважили, Рамос в минулому добивався успіхів з Реалом а не топив Москву з Чорноморцем...

    І наостанок, раз ви почали вішати ярлики на незгідних з вашою позицією, то я, мабуть, візьму на себе сміливість, і зарахую вас до школоти.
    сайонара
    • 8
Комментировать