Як вам це подабається!

Тільки що натрапив на в'ю А.Попова.

http://2014.ua-football.com/ukrainian/national/529505d0.html

Первый вице-президент федерации футбола Украины Анатолий Попов выразил надежду на позитивный исход слушания ФИФА по поводу санкций, наложенных на Арену Львов.

"Сегодня пройдет слушание апелляционного комитета ФИФА по поводу санкций, наложенных на Украину по мотивам матча во Львове.

Сейчас, до рассмотрения дела говорить, по сути, не о чем. Мы приложили все усилия, привели все возможные аргументы в свою пользу. Важно сейчас учесть все факторы для упреждения повторения подобного".

"Очень надеемся, что комиссия изучит все материалы, учтет наши заверения. Все эти слагаемые позволяют надеяться на позитивный исход заседания. А таким будет отмена санкций для Украины и Арены-Львов", - сказал Попов.

І як, панове, Вам це подобається? Один, той що пішов, чи "пішли" просив дискваліфікувати львівську арену, другий каже, що вони прикладуть всі зусилля, щоб Арену-Львів не дискваліфіковували.

Коли ж закінчиться цей маразм в нашому футболі? Команди пропадають як мильні бульбашки, стадіони будуться за мільйони, а на них ніхто не грає у футбол, державні мужі просять дискалфіковувати нові стадіони на 5 років у місті з майже мільйонним населення. А нам кажуть, що прикладаються зверх зусилля. Допоки ці "нехороші люди" будуть тримати народ за дурнів?

 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Вітя Не знаю(ProFFesor) - Эксперт
    27.11.2013 10:31
    Як сказав один мій знайомий, Ахметов скрізь показує себе позитивним, європейським бізнесменом, меценатом і політиком. Бл хоче бути чистеньким. Але оточив себе відвертими м..ками і під...сами. І має завжди залізну відмовку: "А я що? Я - нічого! То мій підлеглий дурак (інщі негативні епітети та алегорії). Я його покараю."
    Так само і в нашому суспільстві. Хто у кого бізнес забирає? Я його покараю (В.Ф.Я.). Хто дискваліфіковує Арену-Львів? Ми його покарали...
    Простійше кажучи: без відома самого головного не було би ні "тітушок", ні свавілля, ні безправ'я, ні казнокрадства... Аналогічно у футболі.
    Наскільки росіяни заздрили нам щодо організації розвитку футболу при ГМС, настільки зараз нагліють із своїм ОЧком... А все тому, що керують нашим футболом не талановиті менеджери типу ГМС, а - попови, данілови, стороженки...
    • 5
Комментировать