Реал ( Київ)

Зараз, дуже часто порівнюють київське Динамо з московським Спартаком.

Дійсно, є дуже багато спільного: найпопулярніший клуб в своїй країні, енергетичні гроші, відсутність менеджменту, трансферна діяльність, тренерська чехарда, спортивні досягнення, сильна власна школа.

Справді, є багато тотожних речей.

На мою думку, простежується, також, паралель між Динамо і Реалом. Коли фінансові можливості королівського клубу були найбільшими( міг купувати всіх найкращих), Реал був на коні, перемоги в національній першості, а також, виграші ЛЧ. Але, коли фінансові можливості урівнялися, і на перший план вийшла щоденна кропітка, систематична робота, Реал опинився там, де він зараз перебуває .

Так і в Динамо. Коли ІМС мав можливість купувати гравців вищих класом ніж конкуренти ми були перші, коли фінансові можливості урівнялися наші перемоги відійшли в минуле.

Автор: (tyschenko)

Статус: Наставник (1047 комментариев)

Подписчиков: 24

30 комментариев
Лучший комментарий
  • sedoj седой(sedoj) - Эксперт
    30.12.2013 12:34
    Не совсем согласен. В "Реале" делали и делают ставку на звёздных исполнителей. А ВВЛ строил команду-звезду. Может быть и не из самых талантливых, но из тех, кто воспринимал его идеи и готов был за них трудиться до седьмого пота. Как на тренировках, так и в играх. Ну, а то, что происходит с ДК в последние лет 10, даже и комментировать неохота...
    • 13
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии