Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Київ це мрія і вершина сенсу малих і не дуже футболістів в Україні і не тільки(може хто забув)

2014-01-13 00:38 «Динамо» — український футбольний клуб з міста Києва, що бере участь в українській Прем'єр-лізі. «Динамо» засновано ...

«Динамо» — український футбольний клуб з міста Києва, що бере участь в українській Прем'єр-лізі. «Динамо» засновано у 1927 році, це найстарший на сьогоднішній день професійний клуб міста. Єдиний клуб, який провів всі сезони у найвищій лізі СРСР, а потім України. Є найтитулованішою командою України, вигравши 13 чемпіонських титулів, 9 національних Кубків, 5 Суперкубків України, 1 Суперкубок УЄФА і два Кубки володарів кубків.

Крім того, за радянський період історії «Динамо» завоювало 13 чемпіонських титулів, 9 Кубків СРСР, 3 Суперкубки СРСР, що робить «Динамо» найтитулованішою командою в історії радянського футболу. Є першою немосковською командою, що здобула титул чемпіона СРСР, та першим представником Радянського Союзу, який завоював європейський трофей.

За даними аналітичного агентства CK, за підсумками 2011 року «Динамо» було першим в Україні і 19-м у Європі футбольним клубом за кількістю реальних прихильників.

Для всіх псевдо шанувальників які кидають екскременти як голозаді макаки в цирку в історію Українського футболу (і не тількі)Жуйте банани з Бразилії а як закінчаться чаарівні фантики вернетесь милі до сала рідного та от біда вже звикли до бананів а не завозять... і почне вас всіх ламати і все гі..но на верх полізе а так його багато вже по вінця настане час і нам повеселитись з Динамо Київ в серці назавжди. З Новим Роком всім щастя здоровя...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.01.2014, 00:38
13.01.2014, 00:38
166232 1 valya1204
darkveyder
Автор:
(darkveyder)
Статус:
Опытный писатель (242 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть