Фанаты Шахтера выступили в поддержку Евромайдана

ЗВЕРНЕННЯ “ПРАВОГО СЕКТОРУ” ДО УКРАЇНСЬКИХ ФУТБОЛЬНИХ ФАНІВ

Прийняті у четвер, 16 січня, “закони” мають на меті уберегти нинішню злочинну владу від справедливих виявів народного невдоволення — від активних виявів протесту до банального висловлювання власної думки в мережі Інтернет. Депутати-злочинні, котрі як вогню бояться українського націоналізму, не забули згадати і про футбольних фанів — того прошарку українського суспільства, серед якого традиційно є популярними праві, націоналістичні погляди і представники якого можуть активно і дієво виражати власну громадську позицію.

Фактично, автори “законів” з-поміж усього іншого прагнуть цілком усунути футбольних фанів із українських стадіонів. З огляду на це закликаємо вас максимально долучитися до виявів протесту, зокрема — провести масштабну мобілізацію в найближчу неділю та подальші дні, адже чи стануть ці дні вирішальними, залежить передусім від нас самих. Приєднуйтесь до наших лав, активно і організовано дійте поруч із нами. Разом переведемо аморфний протест у русло Національної революції!

отсюда: http://vk.com/fcsd_ultras

Автор: (kaplan)

Статус: Начинающий писатель (128 комментариев)

Подписчиков: 0

4 комментария
Лучший комментарий
  • Александр Давыдов(Alehandr-Santino) - Наставник
    23.01.2014 16:41
    Тот геноцид который устраивает власть по отношению к своему народу не оставляет у народа другого выбора как стараться объединятся и совместно противостоять этим нелюдям. Поэтому я не удивляюсь что вот такая ситуация общая как для фанатов Динамо и Шахтера и тут мы все граждане Украины и должны быть вместе в этих вопросах. Надеюсь что Донецкие это честно заявили и не дадут заднею.
    • 2
Комментировать