Обращение ко всем!

Дорогие мои ЛЮДИ!

Я обращаюсь ко всем, Киев, Донецк, Львов, Харьков, Москва, Минск, и все остальные городские поселения, в которых живут ЛЮДИ!

Я всегда думал, что то, что не касается меня, мне не нужно.

Я не принимал участия в революциях. Оранжевую пропустил, Евромайдан не посещал. Не по душе мне это.

Но когда я увидел один момент, мне стало страшно. Объясните мне, как активист может убивать кирпичами "соседа по дому", как силовик убивает деда 70 лет, который ради него жизнь прожил?

Что скажут вам родители за убитых ребят, которые просто хотели жить по своему.

Что скажут родители вам, митингующие, которые тоже идут на своих?

К чему это всё?

К тому, что просто жизнь одна, у вас цель в жизни семья, дети, благополучие, а вы так поступаете.....

Зачем?

Ребята "Ссиловики", пойдите домой, обнимите и попросите прощения у родителей, Ребята "Майдановцы", идите домой к своим родителям, они вас тоже ждут. Возьмите вместе, ЛЮДИ силовики и ЛЮДИ майдановцы, поедьте в одном вагоне метро, в одной маршрутке, в одном лифте, к своим родным! Они не этого хотели, они хотят ЖИТЬ!

За вами выбор!...

Автор: (r_design)

Статус: Опытный писатель (278 комментариев)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    25.01.2014 01:07
    Давайте говорити правду. Без прикрас. І без риговського словоблуду.

    А правда ось така:
    21 листопада минулого року утворився справжній Євромайдан. Без політиків; але з участю представників громадянського суспільства, штибу руху "Збережемо старий Київ" і подібних інших громадських організацій.
    В ніч на 30 листопада оцей Євромайдан бандюки (нехай і частина з них у формі, в погонах) розігнали; але при цьому "кудись поділися" дві студентки і хлопчина. Попросту - пропали, їх доля невідома; не виключено (судячи з подальших подій), що їх вже нема в живих.
    01 грудня, в неділю, від відвореного (вже з політиками) Євромайдану, але вже Євромайдану протестного типу (за отой розгін - вимагаючи покарання злочинців в погонах, а також замовників та організаторів злочину), відпочкувалася групка радикалів (ще питання: хто їх заагітував? бо були там помічені Корчинський та його бойовики, які ховались за спинами ментів), які посунули на грейдері на Банкову. Їх зупинили - і зупинили більшою мірою Кличко, Положинський та журналісти Гарагуца з товаришами. Гарагуцу, до речі, засудили, зробили винуватим... Да, вже зупинених радикалів і весь той натовп з Грушевського менти погнали кийками; а десяток через ІВС, в СІЗО, і суд "два місяці"... Ну, згадаєте, як захочете.
    В ніч на 11 листопада - новий розгін Майдану... Згадали?

    Ось тут і пішов протест - і вже не вимога ЗА Євросоюз; а ПРОТЕСТ ПРОТИ свавілля влади! Хоч Майдан і продовжував носити ім'я "Євромайдан". Протест ще мирний був, до речі... Але суть Майдану, очевидно, змінилася...
    Далі змінилася суть Майдану ще раз: після 16 січня (диктаторські закони) і безпредєл, "тітушок" та відсіч їм Автомайданом. Але їх контори-спецухи (беркут в т.ч.) взяли під "кришу".... Пропав без вісті Дмитро Булатов... Тут же - 19.01. радикалізована частина висувається на Грушевського - і через пару днів чотирьох відстрілюють снайпера; а Ігоря Луценка та Юрія Вербицького викрадають з лікарні... Останній гине...

    Отак пішла "кров за кров"...
    З якої сторони винуваті? Зважте, що запобігти проявам насильства зобов'язана в першу чергу влада (ну, так чомусь вважають в Європі). До речі: запбігати має влада в першу чергу ненасильницькими методами. А - переговорами... Ну, як Тетчер вчинила зі своїми шахтьорами, десь приблизно так...

    Так що протестувальники якщо і підуть додому - то лише з-за умови, що будуть покарані злочинці у владі і в погонах. І покарані - не як мажори нині; а з усією строгістю Закону... Це - як мінімум. Хоча дедалі все більше протестувальникам видається, що покарання згаданих злочинців можливе лише з-за умови "перезавантаження" усієї системи влади на європейський манер. І після усього, що сталось - спробуйте лишень їм довести, що вони неправі. І не словоблуддям довести, а ділами...
    • 9
Комментировать