Моїм східним братам

МОЇМ СХІДНИМ БРАТАМ

Чому тебе так тягне до Росії, Донецький мій і мій луганський брате? Чому весь час шукаєш там месію, Який завжди був для Вкраїни катом?

Ще скільки поколінь нам всім потрібно, Аби ми зрозуміли, що єдині, Що маємо ми жити дружньо, гідно, У Божій злагоді в щасливій Україні?

І навіть “Беркуту” садизм тебе не напоумив. Ти знову бандюків при владі хочеш мати. До вас летять мої братерські думи – Від вас лайливі чую мати,

Агресію і ненависть в кипінні. Готові бити і вбивать незгідних, В гадючому сичанні і шипінні Братів втопити, близьких й рідних.

Ця банда – наш єдиний ворог. Лише разом її здолати в силі. Зітремо супостатів ми на порох. Любитися повинні, браття милі!

… Чому тебе так тягне до Росії, Донецький мій і мій луганський брате? Чому весь час шукаєш там месію, Який завжди був для Вкраїни катом?..

Анатолій ВЛАСЮК

13 грудня 2013 року

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3261 комментарий)

Подписчиков: 7

28 комментариев
Лучший комментарий
  • Игорь Мороз(Igor_Moroz) - Наставник
    28.01.2014 00:27
    Они думают у Путина им лучше будет. Да нах они Путину не упали. Почему это происходит? Просто жители южных областей - одесситы, Крым и т д живя в СССР, и разговаривая всю жизнь на русском и предположить не могли что в один прекрасный день им придётся учить украинский язык....То есть, тут скорее всего дело не в России как таковой, а в русском языке. И опять же, им никто не запрещает говорить на русском, говорите хоть на китайском - никто плохого слова не скажет...
    • 7
Комментировать