Хто хоче розколоти Україну?

Згідно останнього перепису населення, нас, українців, в Україні понад 78%. З якого то дива я маю з братом своїм воювати?!

З Кремля надійшло замовлення на федералізацію. П'ята колона відразу кинулася його виконувати. В їхніх планах – громадянська війна для українців. Жорстока. Брат на брата. "Федералізація", яку почали проштовхувати місцеві кремлівські пропагандисти, справжньою метою має не уникнення розколу України, а створення умов для успішного проведення його першого етапу.

Напругу між областями і регіонами слід знімати, усвідомлюючи, що якраз така напруга інспірується ЗЗОВНІ і розпалюється людьми від влади, які працюють проти свого народу. В боротьбі між владою і народом народ неодмінно переможе. У боротьбі людей один проти одного – яку нам так хочуть накинути влада та зовнішні сили – переможців не буде. Це просто потрібно розуміти.
 Нашим завданням є не тільки перемогти режим Януковича і змінити країну, але і зберегти цю країну як таку. Уникнувши розколу і федералізації.

У планах Кремля і тутешньої п'ятої колони розкол України і нова демаркаційна лінія. Для них бажано – хоча б по Дніпру. І два "гетьмани" – правобережний і лівобережний. Як перший етап. А потім знищення нашого Державного суверенітету як етап другий і остаточний. Українці, ви за розкол країни і федералізацію?!

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3265 комментариев)

Подписчиков: 7

16 комментариев
Лучший комментарий
  • Alex Shunyk(DIARO) - Наставник
    09.02.2014 21:24
    Шановний Олександре, підтримую Ваші роздуми на всі 100%. Я з західної України і скажу відверто, коли полилась українська кров в мене почали виникати думки про розкол України. Але то було б величезною помилкою, тому що ті люди, які не мають доступу до інформації і які щиро вірять, що майданівцям щодня платять гроші за те, що вони там стоять, вони теж УКРАЇНЦІ, вони теж воліють краще жити, тому

    Нашим завданням є не тільки перемогти режим Януковича і змінити країну, але і зберегти цю країну як таку. Уникнувши розколу і федералізації.
    • 6
Комментировать