Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гриценко закликав лідерів опозиції віддати Майдану партійний борг

2014-02-17 17:39 Якщо лідери опозиції хочуть у вівторок повести «мирний наступ Майдану» до стін Верховної Ради, то в ...

Якщо лідери опозиції хочуть у вівторок повести «мирний наступ Майдану» до стін Верховної Ради, то в авангарді мають бути представники їхніх партій та помічники. Таку пропозицію у Плані дій Майдану висловив Анатолій Гриценко.

«Лідери опозиції у «мирний наступ» повинні вести не людей з Майдану, а дивізію (15000+) депутатів усіх рівнів (область, район, місто, село, селище), які представляють їхні політичні партії – «Батьківщину» (в т.

ч. «Фронт Змін»), УДАР і «Свободу». Звезти цих людей до Києва під стіни Верховної Ради так само було неодноразово обіцяно зі сцени Майдану - і зараз саме час віддати Майдану той партійний борг», - вважає Гриценко.

«Друге - за рішенням трьох лідерів, у «мирному наступі Майдану» 18 лютого беруть участь ще шість дивізій: 40000+ партійців-киян від «Батьківщини», УДАРу і «Свободи» та 50000+ членів їхніх партій із близьких до Києва областей (Київська, Чернігівська, Житомирська, Черкаська...) - і цей партійний борг саме час віддати Майдану», - заявив він.

Гриценко також пропонує лідерам опозиції сформувати «депутатський Автомайдан» з 170 парламентарів-опозиціонерів та тисяч їхніх штатних і позаштатних помічників.

«Це додасть захищеності учасникам акції. Бо ми знаємо, як влада увесь цей час нищила молодіжний Автомайдан і вже нейтралізувала майже всіх його координаторів», - додав Гриценко.

Полная версия материала: http://grytsenko.com.ua/blog/view-plan-diy-maydanu-na-nastupnykh-dva-tyzhni.html

Гриценко про силовий розгін Євромайдана

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.02.2014, 17:39
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть