Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Рабів до раю не пускають

2014-02-22 23:47 =Патриот= Шановні мої побратими, ви хочете зрадити "Небесну сотню"? Якого біса вони полягли, коли ми змінюємо ...

=Патриот=

Шановні мої побратими, ви хочете зрадити "Небесну сотню"? Якого біса вони полягли, коли ми змінюємо одну банду на іншу? Рабів до раю не пускають, тому не ставайте знову на коліна.

Три бездарних опозиціонера весь час танцювали на майдані, коли Президент грабував свою країну. Все це продовжувалося до того моменту, коли браві хлопці з Правого Сектора не почали конкретні дії.

Згадайте слова опозиції: ПРОВОКАТОРИ. І коли такі дії почали відразу давати результати, то опозиція оголошує територією майдану вулицю Грушевського. Скажіть мені, будь-ласка, за весь час переговорів хтось з представників Правого Сектору (надалі ПС), Народної Самооборони і Майдану брав участь в них? Коось сьогодні з них запрошували на всілякі погоджувальні ради стосовно прийнятих законів у Верховній Раді? Хтось сьогодні в Верховній Раді сказав "ДЯКУЮ" загиблим і скаліченим ГЕРОЯМ?

Я вважаю, що ні в якому разі бездарних опозиціонерів, котрі вже були при владі в 2004-2010-ому році, ні в якому разі не потрібно допускати до влади.

Тепер стосовно ПР: шановні побратими, давайте вже публікуйте конкретні заходи, спрямвовані на поліпшення економіки і виходу з кризи. Публікуйте програми, знайомте з керівництвом, пропагандуйте інформацію про свою діяльність і так далі. Зрозуміло, що ні в якому разі не можна всій країні насаджувати героїзм Бандери, утискати права російськомовного населення, скасовувати якісь, навіть, радянські традиції старшого покоління. Пройде час і народится нове покоління, у котрих буде спільна історія, спільна мова і спільні традиції. Якщо вже при поверненні з ексурсії в Європі діти з Донецьку на кордоні встають і співають гімн України, покладаючи руку на сердце, то в нас майбутнє є. Поспілкуйтеся з тим самим паном Балашовим. Дуже розумна людина і пропонує на перший погляд якусь фантастичну ідею, проте деякі моменти в ній є реальними. Зараз потрібно в першу чергу не допустити до влади нових олігархів і стару банду, стабілізувати ситуацію в країні, витягнути економіку з кризи, реформувати всю систему і почати працювати на благо країни.

Якщо ми знову наступимо на свої власні граблі і приведемо не грішу банду до влади, то тоді ми всі зганьбимо героїчну смерть загиблих і закатованих воїнів за всю багатостраждальну історію України. Тоді взагалі ми не маємо права називатися українцями і жити в своїй державі.

Пам'ятайте: рабів до раю не пускають

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.02.2014, 23:47
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть