Кобзон, Лановий та Бистрицька відхрестилися від листа, в якому просили Януковича арештовувати лідерів опозиції

Співак Йосип Кобзон та актори Василь Лановий та Еліна Бистрицька заявили, що не підписували лист до відстороненного президента Віктора Янувовича

У листі артисти, які є вихідцями з України, нібито закликали силою навесли порядок в Україні, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на телеканал "Дождь".

"Жодних листів Януковичу із закликов арештувати опозицію я не підписував.

У мене є, звісно, власна думка щодо ситуації в Україні, але жодних листів я не підписував", - заявив Кобзон в коментарі виданню gordonua.com.

Серед людей, які також ніби підписали лист - актори Василь лановий, Евеліна Бистрицька, художник Віктор Дем'янчук.

"Я погоджувалась підписувати лист Януковичу без таких різких реплік. І збирав це пан Лях (Микола Лях, голова правління Регіональної громадської організації "Рада земляцтв України"). В тому листі було прохання до Януковича зважити свої можливості", - заявила народна артистка Росії Бистрицька.

Сам Лях повідомив, що не був ініціатором підписання, і що йому самому запропонували підписати лист, у якому йшлося лише про встановлення порядку.

"Мене попросили погодитись або не погодитись із листом. Мені прочитали його по телефону, я сказав, що порядок потрібно наводити конституційним, законним шляхом. Не було там нічого такого, щоб арештувати опозицію", - зазначив він, додавши, що не знає, хто є автором листа.

Нагадаємо, деякі ЗМІ повідомляли, що після розстрілу активістів на Майдані до Януковича нібито звернувся Йосип Кобзон із закликом арештувати лідерів опозиції та встановити порядок у країні.

"У результаті провокаційних дій "майданщиків" під керівництвом Кличка, Яценюка, Тягнибока та інших радикальних сил гинуть люди, горять будівлі, захоплюються державні установи, військові частини, зачиняютсья школи і дитячі садки. Починається братовбивча громадянська війна. Ініціатори всього цього свавілля повинні бути заарештовані й віддані під суд", - йшлося у листі, який ніби підписали представники російської інтелігенції.

http://espreso.tv/new/2014/03/06/kobzon_lanovyy_ta_bystrycka_zayavyly_scho_ne_prosyly_yanukovycha_areshtovuvaty_lideriv_opozyciyi

Автор: (ProFFesor)

Статус: Эксперт (8547 комментариев)

Подписчиков: 6

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Віталій engineer(staruy_bolela_DK) - Старожил
    06.03.2014 12:22
    • 3
Комментировать