Сергію Курченку вручили повістку в армію

28-річний мільярдер, власник футбольного клубу «Металіст» (Харків) та UMH Group Сергій Курченко у Києві отримав повістку в армію. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

“Сергій Віталійович Курченко, 21.09.85 р.н., за станом здоров’я та своїми морально-діловими якостями придатний до військової служби“, – йдеться у повідомленні.

Вранці 11 березня відповідальний працівник київського облвійськкомату, підполковник запасу Василь Нечипуренко вручив молодому олігарху повідомлення із мобілізаційним розпорядженням. “Дякую!” – відповів Курченко і зачинив двері.

За непідтвердженою інформацією, Сергія Курченка повинні відрядити до бронетанкових військ на посаду “навідник-оператор”. Однак, чи прибуде він до військкомату – невідомо. “А що я мав – за комір його тягнути?” – знизує плечима підполковник запасу.

Командир окремої танкової бригади, що дислокується на Чернігівщині, Андрій Вовк у телефонному коментарі запевнив, що впорається із Курченком: “А мені нас**ти, що він там колишній мільярдер, бл! Буде робити, бл, все, що накажуть командири! Скажуть, бл, туалети мити – буде мити! Обслуговувати танк – це йому, бл, не футбольні клуби купувати! Не хочеш – навчимо, не можеш – змусимо!”

Нагадаємо, через військову інтервенцію російських військ у Криму, в Україні розпочато мобілізаційні збори із військовозобов’язаними. Багатьох офіцерів запасу та власників військових квитків вже призвали.

Автор: (S_LEX)

Статус: Наставник (2068 комментариев)

Подписчиков: 3

46 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Давыдов(Alehandr-Santino) - Наставник
    13.03.2014 12:49
    из за таких мажоров страна разграблена и он один из банды янычара-младшего. Их всех судить надо по закону и справедливости. Как хорошо что наш народ свергнул эту чуму-эту банду ведь они бандиты готовили уже новое поколение так званных мажоров для царствования на нашей земле под присмотром так званного великого царька из кремля. Не но быть этому так как добро всегда должно побеждать зло.
    • 13
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии