Восток, как слышишь? Захід, чую тебе добре!

Хочу звернутись до мешканців всієї України. Єдиним українським суспільством ми були лише під час проголошення Незалежності та референдуму 1991 року. З тієї пори (не з нашої вини, хоча не лише з нашої вини) ми були розділені. На вибори ми ходили голосувати за принципом аби не той (та, ті) кого хоче Схід/Захід.

Ми говорили і зараз говоримо Ваш кандидат, президент, партія і т.д. Більшість з нас має фізичну можливість дивитись та слухати, проте ми не бачимо і не чуємо один одного. Зараз ми переживаєм НАЙСКЛАДНІШИЙ період нашої незалежності і як ніколи ми повинні бути ЄДИНІ. Я почуваюсь зрадженим, використаним і кинутим на призволяще. Але я НЕ ХОЧУ терпіти. Я хочу, щоб мій голос був ГОЛОСОМ, а не пустим місцем. Я хочу, щоб ми, українці, мали можливість впливати на наші долі, щоб ці парламенські царьки БОЯЛИСЬ іти на зустріч з виборцями! Ми повинні ОБ"ЄДНАТИСЬ, але не просто поговорити і залишитись кожен при своїй думці. Ні! Ми повинні прийти до спільних думок і позицій і, що найголовніше, ДІЙ. Тому звертаюсь до КОЖНОГО українця. ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ І СЛУХАТИ. ДАВАЙТЕ БУДЕМО ШУКАТИ КОМПРОМІСИ. ДАВАЙТЕ СФОРМУЄМО СПІЛЬНИЙ ПЛАН ДІЙ.

В кого які пропозиції?

Автор: (DIARO)

Статус: Наставник (1012 комментариев)

Подписчиков: 2

20 комментариев
Лучший комментарий
  • александр иванов(allex67) - Опытный писатель
    19.03.2014 19:38
    Первое, что надо сделать, оторвать бизнес от политики. Рецепт простой - каждая партия должна раз в год подать данные об источниках своего финансировании и расходовании этих средств с обязательным аудитом КРУ. Тогда будет видно, где политсила, а где карманная партия олигархов, потенциальных кнопкодавов.
    • 5
Комментировать