Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
DIARO
Имя:
Alex Shunyk
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Зарегистрирован:
03.12.2010 21:04
Карма:
3366
Топ-10 блогеров:
Нет
  • Достижения:
    • 4

      Псевдовболівальник

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      09.12.2020, 19:36

      Ох скільки ж тут вболівальників Фраді!!!! Почитав ниття мадярів, почитав ниття на шуріку і різниці не побачив... Тут за кого "за Динамо чи за мєдвєдь?". Вчора гра була не ах, але що було очікувати, коли на карту поставлений РЕЗУЛЬТАТ. Я бачив дуже мало ігор з відкритим футболом в ФІНАЛАХ, а це був ФІНАЛ, фінальний акорд цієї осені, якого не було вже давно, з часів того ж таки Реброва.

      Читать полностью →

    • 17

      Сага Про Забарного і Степанюка

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      06.12.2020, 23:18

      https://www.youtube.com/watch?v=m3jpyMCSVBE

      Багато сказано вже на цю тему... Коротко. Офсайд. Помилка бокового арбітра. Кваліфікація чи заангажованість значення не мають. Відео Асистент Арбітра (ВАА) тут безсилий. Застосовується лише в чотирьох епізодах,- 1) гол/не гол 2) пенальті / не пенальті 3) пряма червона 4) помилкова ідентифікація.

      Читать полностью →

    • 5

      Чому так тихо?

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      28.12.2019, 09:55

      На сайті з"явилась новина https://dynamo.kiev.ua/news/337304-eks-zaschitnik-dinamo-i-sbornoj-ukrainyi-pokinul-nizhnij-novgorod Інформація подалась дуже скупо. Але, направду, мала б мати більший розголос, адже причина розірвання контракту значно вагоміша і не кожен здатний на ВЧИНОК, який зробив Віталій... https://www.youtube.com/watch?v=0qTU4hqce3g

    • 12

      "Жалкое зрелище..."

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      03.12.2018, 21:02

      Перемога. 3 пункти в турнірну таблицю. Овації. Ура-ура, всім критикам закрили рот. Ні, не закрили. Дивитись на таку гру динамівців не можу. Нехай мене пробачать вболівальники Чорноморця, але з таким Чорноморцем мучитись... 61 хв, 2-0. Грай на класі і не май проблем. Не мали,- 4 жовті картки, обрізи, привози.

      Читать полностью →

    • 46

      Футбольний менеджер. Реальність.

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      21.07.2016, 16:20

      Народ звертаюсь до всіх за порадою (можна назвати це футбольним ребусом :)). Як в наших реаліях зробити футбольний клуб на рівні "район/область" прибутковим ( як мінімум не збитковим)? Знайти багатого депутата і переконати, що то його хоббі,- не варіант. Ваші ідеї.

    • 11

      Quo vadis? Або футбол як іграшка в руках олігархів

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      29.06.2016, 23:43

      Відверто кажучи вже кортіло висловити свою думку, щодо подій, які відбуваються в нашому футболі, але каталізатором стала стаття Миколи Несенюка (якщо вірити автору) в блозі Дніпро. Приклад Вереса... Цікава стаття. Вона не містить провокативної інформації. Лише футбол, такий яким він має бути. Якщо взяти до уваги, що я теж зараз намагаюсь створити клуб на рівні району і стикаюсь з багатьма проблемами, які характерні для нашого футболу вцілому.

      Читать полностью →

    • 96

      А ми не кращі...

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      17.06.2016, 23:01

      Цікаво чи є ще на сайті хоч одна людина, яка не вилила на збірну відро відходів? Це наша збірна, ми є її частиною і ми себе ж і поливаєм. Якщо зібрались кинути в когось лайном, пам"ятайте, що воно може не долетіти, а на руках залишиться. Яка зараз користь від того поливання? Хто в нас є кращий? Є пропозиція визначити СВІЙ вболівальницький склад зб України, "призначити" тренера, заручитись підтримкою гравців, написати відкритого листа ФФУ та провести контрольну гру з нашими "збірниками". Нереально? То чого тоді кричати? НЕМАЄ в нас інших футболістів. Такий наш рівень!

    • 28

      Аналогія...

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      16.03.2016, 23:18

      Перед матчем з МС дехто з вболівальників висловився, що якби грало Динамо Лобановського сезону 97/98, то в Манчестер можна було б їхати на прогулянку. Так перемоги над Барселоною ще досі стоять перед очима. Це був перший ЛЧ похід-вихід Великого Тренера з Динамо. Пам"ятаю... Мандраж і приємне хвилювання перед матчами.

      Читать полностью →

    • 6

      Не війна і не АТО. Геноцид.

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      11.02.2016, 22:56

      Я довго думав над ситуацією, яка склалась в нашій країні, про "війну" і "АТО", яких не існує і захотілось поділитись, але напевне більше все-таки виговоритись. "Війна"..."Війна" в наших головах. Допоки вона буде займати більшу частину нашого часу, доти вона буде тривати. Так, гинуть українці, але чи потрібні вони тим, хто приймає доленосні рішення?

      Читать полностью →

    • 6

      Вотранс- Аперкот

      DIARO Alex Shunyk (DIARO)

      29.12.2015, 17:51

      Скажете, а що таке Вотранс - Аперкот і до чого воно на даному ресурсі? Вотранс і Аперкот - це дві волинські футзальні команди, які беруть участь у новорічному турнірі,за матчем яких я вчора спостерігав. Чим цікавий був цей поєдинок? Справа в тому, що за Вотранс на цьому турнірі виступають відомі вболівальникам футболісти,- Шарпар (Волинь), Федецький (Дніпро), Кабанов (виступав за Кривбас, Карпати, викликався до збірної) та Михалик.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть