Маркевич не потрібен Динамо!

У Маркевича,нічого особливого немає щоб його взяли в Динамо! З молодю працювати не вміє і жодного не привів у професіонали!Та й узагалі в його команді гравці не прогресують ,а просто грають по схемам і тактику на гру вони виконують!У маркевича не вихованно гравців у збірну України та й мабуть в жодну збірну він не привів ,хіба що вони вже до нього там грали!

Ну а натурелізація не враховується,бо ці гравці вже були сформовані професіонали і виховані іншими тренерами! У маркевича була чудова команда з Українських гравців...І навіщо їх усіх взяли і замінили?Хіба це конкурентно правильно?Хіба це в ім*я Українського футболу?!А чого досяг маркевич з своїми латинусами?! А як він обріхував Динамо і грязно використовував зброю донбасовців і самого луческа який містер-міксер!Нащо нам маркевич якщо ми вигнали сьоміна ,а сьомін постійно маркевича клав на лопатки?!Можна собі там щось фантазувати про метахвіст,ой металіст..хо-хо-хо ,це я так жартую про металіст-метахвіст,бо ця команда як той хвіст в шахтиря,що шахтак себе проявить в грязній і не чесній грі,тут же це робить метахвіст!!!! То отож нічого маркевич в своїй латинській команді не витворив такого ,чого б не зробив заурядний той же латинський тренер Ми маємо заурядного тренерушку який встиг навіть нагадити в збірну України своєю зрадою і підміною інтересів!Нічого він не виграє а лише буде брати і заміщати одну команду гравців на іншу,причому ще й на латинську,а ці не в футбол грають а в балет і вічно плачуть замість того щоб грати!Маємо навіть приклад в обличі шахти!-ніколи їм не виграти Лігу Чемпіонів ,бо не бійці!А вот Динамо Лобановського було близьким до цього і тоді був колектив що сражався і влюбляв в себе усю Україну!!!!!!!! Якщо в Динамо прийде маркевич,то ВІВАТ ДНІПРО !!!!! Краще вже захоплюватись Українською командою ,а ніж псевдо Динамо!

Автор: (garmonik)

Статус: Эксперт (6433 комментария)

Подписчиков: 2

31 комментарий
Лучший комментарий
  • PERFOMANCE .(dynamiwe) - Старожил
    19.04.2014 01:01
    1) Окрім Металіста, Маркевич тренував і Карпати. Вам варто поцікавитись тією сторінкою його історії.
    2) Ваша логіка веде до того, що Маркевич і сам не раз клав на лопатки Луческу, який не раз клав на лопатки Сьоміна.
    3) З латиносами він вивів команду в Єврокубки, закріпив її там, при тому з кожним сезоном прогресуючи. Взяв історичне срібло в чемпіонаті і мав всі шанси виграти цей чемпіонат.
    4) Навіщо Маркевичу накуповувати в Динамо латиносів, якщо тут є Європейські нічим не слабші гравці?

    Я б хотів бачити іншу людину ГТ Динамо, але ви настільки обкакали Маркевича, що не міг не написати цей коментар.
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии