Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи дадуть шанс Сергію Реброву?

2014-05-08 13:20 Добрий день усім! Щиро вітаю усіх із красивою перемогою «Динамо». Відверто кажучи, останні кілька місяців не ...

Добрий день усім! Щиро вітаю усіх із красивою перемогою «Динамо». Відверто кажучи, останні кілька місяців не міг заставити себе написати хоч який-небудь маленький коментар. Я думаю, що мене багато хто розуміє. Зараз настрій зовсім інший. Дуже хочеться, щоб Сергій Станіславович виправдав наші очікування і здобув цього року Кубок України, а ще при цьому в усіх матчах, що залишились цього сезону «Динамо» під його керівництвом демонструвало такий-же або кращий рівень гри.

Зараз ми усі обговорюємо кандидатуру нового майбутнього ГТ, і різних думок дуже багато. Р. Григорчук - тренер талановитий, але мені здається, що він показує блискучу гру тільки граючи другим номером. Дуже часто його перемоги в сезоні, як у чемпіонаті, так і в Лізі Європи, відбувались за рахунок єдиного вимученого гола в кінці матчу. Це – результат високої дисципліни в команді, настрою на гру, сли волі, але і неабиякого «везіння». Усе ж це не той стиль гри, який би ми хотіли бачити у «Динамо» (хоча блискучий Моурінью також не вміє грати першим номером і ламати «автобус»). М. Маркевич, можливо, один із найкращих претендентів на цю посаду. Стиль гри у «Металіста» мені набагато більше до вподоби. Вони уміють атакувати усі 90 хвилин гри, при цьому маючи досить непоганий захист. Уміє працювати з «легіонерами». Але викликає насторогу той факт, що, по-перше, вище бронзи він не піднімався і почав боротися за золото лише коли Курченко став новим власником команди, по-друге, як тільки у команди з’явились фінансові труднощі – одразу попросився у відставку, і по-третє – засилля «латиносів». Я, на жаль, як і всі ми, не знаю з якими тренерами веде перемовини І. Суркіс, не знаю чи С. Ребров зможе показати стабільно високий рівень гри «Динамо», але якщо це йому вдасться в іграх що зілишились, і він зможе завоювати Кубок України, то було-би непогано, щоби йому дали шанс. За нього багато що: блискучий гравець у минулому, але без зіркової хвороби, молодість, уміння наробляти стандартні ситуації, знання англійської, що дуже важливо, щоб особисто донести свою думку до легіонерів, довіра до своєї молоді (Калітвінцев), бажання вчитись, уміння спілкуватись на усіх рівнях (кращі інтерв’ю, прес-конференції і, що наважливіше, клімат у команді покращився – щиріше святкують голи, а найкраща ілюстрація цього факту – це четвертий гол «Чорноморцю, коли Андрій Ярмоленко не поскупився віддати пас на Дьємерсі Мбокані), ну і покращення гри в обороні – грамотний колективний відбір м’яча - ми чи не вперше за ловгий час побачили перемогу за рахунок командних дій, а не лише завдяки індивідуальній майстерності окремих гравців. Бажаю виваженості І. Суркісу при виборі нового ГТ, а усім уболівальникам «Динамо» нових блискучих перемог, стабільної гри від улюбленої команди і, «нарешті», довгоочікуваних трофеїв. Слава Україні, смерть ворогам!.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2014, 13:20
08.05.2014, 13:20
177415 5 Dodya-80, Beowulf, andriy89, j86, vitbelan
vr2805
Автор:
(vr2805)
Статус:
Начинающий писатель (60 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть