Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ляшко пояснив, чому так званий "міністр оборони ДНР" на фото без штанів

2014-05-08 13:24 Цю подію дуже важко описати просто інформативно. Коротко – Ляшко з хлопцями затримали «міністра оборони» донецьких ...

Цю подію дуже важко описати просто інформативно. Коротко – Ляшко з хлопцями затримали «міністра оборони» донецьких сепаратистів.

Ширше осмислювати – важко. Це що було? Серйозна подія чи курйоз? З одного боку це серйозна справа, з іншого – нагадує дитячу гру «козаки-розбійники». Варто лише уявити нардепа, що кидається в бійку.

Щкода, що на власні очі цього не побачиш. І, нарешті, Ляшко пояснив, чому «міністр оборони» без штанів. - Щоб ви добре розуміли, хто такий Ігор Хакмізянов, якого ми вчора затримали в Маріуполі.

Він сам з Горлівки, у Маріуполь приїхав, щоб на свята підірвати місто кривавими провокаціями. Цей “міністр оборони” донецьких сепаратистів керував два тижні тому нападом на частину Внутрішніх військ у Маріуполі, під час якого загинуло кілька людей.

Цей терорист днями нагодував отруєною їжею з клофеліном п’ять 18-річних хлопців-військовослужбовців під Маріуполем, забрав у них кулемети, автомати і полонив їх. Учора вечором Хакмізянов влаштував біля маріупільського аеропорту засідку на мене і чорних чоловічків. Під час нападу диверсантів, у ході якого вони використовували автомати і кулемети, було поранено кілька наших людей.

Але напад ми не лише відбили, а й захопили трьох терористів, серед них і Хакмізянова. Ви мене питаєте, чому він роздягнутий? Тому що під час затримання він у прямому значенні наклав у штани, а інших йому дати у нас, вибачте, не було. – написав Ляшко у Фейсбуці.

П.С.: Бонус. Ляшко поёт песню "День Победы" в Германии.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2014, 13:24
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть