Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення до адмінів. Запис інтерв"ю.

2014-05-13 13:26 Привіт. На сайті є правило, що пропозиції до адмінів треба вносити через «лічку». Але я хочу ...

Привіт. На сайті є правило, що пропозиції до адмінів треба вносити через «лічку». Але я хочу підняти питання , яке , можливо буде корисне для багатьох. Хотів би просити адмінів, щоб вони зробили розширене інтерв»ю з агрономом «Диномо» - Анатолієм Колошею. Що мається на увазі? По порядку: Я працюю масажистом - реабілітологом у своєму місті.

Бачу на скільки кволе і немічне теперішнє покоління. Якщо раніше з проблемами хребта зверталися люди середнього та старшого віків, то тепер з викривленими хребтами народжується!!! багато дітей.
Наша нація слабне. А держава на це не звертає уваги, Навіть не так. У держави розвивається аптечний бізнес, тому вона спеціально все робить для того, щоби ми були хворі. Хіба можуть депутати, які заправляють тютюновим, алкогольним, наркотичним, аптечним бізнесом думати про здоров»я народу ?

Почалася весна. Розпочалася пора футбольних турнірів. Прийшовши випадково на тренування команди у своєму селі, я побачив що молоді на стадіоні не так вже і багато. Комп»ютери беруть своє.

Згадав , що у дитинстві ми ганяли кожен день до смеркання і невдоволених криків батьків. У ті часи футбол у нас був на хорошому рівні. Дорослі бігали на велике поле , а малеча – на маленькі, тренувальні ворота. Було набагато цікавіше забивати у справжні ворота, а не межи цеглини, і півгодини сперечатися що « …то була перекладина, бо наш воротар менший, чим ваш!!!...»

З великим сумом я сповістив свої дружині, що купівля шуби на її день народження відміняється. Поїхав , купив метал на міні- футбольні ворота, замовив по і-нету сітку. Колишній футболіст, з великим ентузіазмом, безкоштовно якісно провів зварювальні роботи. « Це ж для свого рідного села !!! « - гордо і ностальгічно відповів колишній чемпіон області. Тепер на стадіоні кожен день грають футбол . Побачивши що разом можна щось зробити, підняли стару заїжджену тему якості газону. Поле більш-менш рівне, але «кочкувате».

І можливо, якось це питання вирішували самі, та приїхавши на змагання кубку району, який проводився у одному місті, я зустрівся із представниками інших команд. Виявилось, що вони переймаються тими ж проблемами. Одні, навіть, уже самі вирівнювали, підсіювали…Вийшло краще ніж було, але на зібрані кошти можна було зробити якісніше. Та нема в кого запитати, порадитися.

Виявилося , що це проблема у всьому регіоні. Ось і вирішив звернутися до вас із проханням допомогти.

Скажете пошукати в і-неті технологію? Дивився, і чогось путнього , комплексно-поетапного не знайшов. Чому до Калоши ? Бо якщо до якогось технолога, то він, можливо, почне пояснювати на рівні підготовки до ЄВРО 2012. А нам так не треба. Я чомусь думаю , що пан Анатолій « колгосп» теж пройшов.))).Та і з людиною, яка стільки років віддала «Динамо» було б цікаво поспілкуватися.

Нам треба покращення газону для звичайних умов. Без підігріву, дренажу.

Щоб розповів поетапно:

–що робити із старим газоном.

- Як вирівнюється, культивується

- Який сорт насіння трави саме для таких умов підійде.

- Як засівати, чи краще дерень в рулонах

- І решту вимог до звичайних сільських полів. (фото, відео)

Можливо здасться що все якось наївно.? Повірте, люди зберуться, потрібне толкове пояснення.

У нас люди зрозуміли що від влади нема чого чекати, поки самі не закатаємо рукава.

Надіюсь на розуміння прохання.

Можливо ще когось це зацікавило, прошу підтримати у коментарях.

Дякую

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.05.2014, 13:26
SuperCup1975
Автор:
(SuperCup1975)
Статус:
Наставник (3748 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть