Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дует Ребров-Ріанчо

2014-05-16 17:05 Вітаю всіх з трофеєм! Такий приємний "ковток свіжого повітря" в цей безрадісний для Країни час.. Одразу ...

Вітаю всіх з трофеєм! Такий приємний "ковток свіжого повітря" в цей безрадісний для Країни час..

Одразу після вчорашнього матчу як гриби після дощу почали з'являтися записи в блогах відносно того щоб залишити Реброва головним тренером на постійній основі. Я теж поділяю цю точку зору, але мова не про це.

Дехто в коментарях ставить під сумнів вплив саме Сергія Станіславовича на прогрес у грі команди, мовляв, це все Раулева заслуга. Я, як і всі, теж бачив, що Ріанчо на протязі матчу щось підказував Сергію, може навіть в якійсь мірі занадто по господарському вів себе на лаві запасних. Але, скажіть, чи не все одно які там стосунки між ними якщо гра Команди стабілізується, мікроклімат поліпшується? У багатьох клубах діють подібні тандеми, наприклад, є дані, що за Гвардіолу в Барсі всю чорнову роботу виконував покійний Віланова. Головне щоб Ребров зміг зібрати ефективний тренерський штаб однодумців і налагодити між його членами взаємодію. А наша справа - підтримувати рідну команду.

P.S. може хтось боїтся, що ми почнемо під впливом казанського спеціаліста грати в бердиєвський футбол? То аргументуйте, бо я вчора не побачив у виконанні Динамо жодного натяку на "автобус", хоча багато хто (в тому числі на цьому сайті) рекомендував закритися на весь матч на своїй половині поля. Крім того, до Рубіна, Ріанчо набував досвіду в більш атакуючих командах Примери. Все буде добре.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.05.2014, 17:05
noob-saibot
Автор:
(noob-saibot)
Статус:
Опытный писатель (363 комментария)
Подписчиков:
1
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть