Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

18 команд в Чемпіонат України в сезон 2014/15

2014-05-17 19:21 . Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд. Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками ...

. Наш чемпіонат сезону 2014/15 за кількості 18 команд. Давно хотів поділитись з вболівальниками своїми думками про те, що треба зараз робити з нашим футболом, котрий страждає від зовнішньої наруги збоку тих, хто виконує заказняк на розвал нашого футболу. Я переконаний, що всі негаразди, котрі почались в нашому футболі з перевиборами у ФФУ, спричинені зовнішнім ворогом нашого чемпіонату, щоб розвалити все, що ми напрацювали за роки незалежності.

Щоб не забирати багато часу та поки не зупинятись на злочиннодійній ФФУ, повідомлю, що оскільки в футболі за януковоща більше все робилось по понятіях, а не за Правилами, то тепер маємо те, що маємо: «Кривбас» вбили, «Арсенал» відсунули, «Оболонь» принизили і купу команд прикрили в нижчих дивізіонах. А з початком окупації Криму і кримські команди опинились під загрозою зникнення. Є навіть думки зміни кількості команд в нашому чемпіонаті, щоб став чемпіонат сильнішим та цікавішим. А я вважаю, що навпаки. Нам зараз треба обов'язково залишити кримські команди в нашому чемпіонаті і саме в Прем'єр-лізі, щоб вони лишились кісткою в горлі Путіна і повернути вбиті команди «Кривбас» та «Арсенал» в УПЛ. В наступному сезоні 2014/15 провести чемпіонат в кількості 18 команд - 14 перших з теперішнього сезону, 2 кримські команди, «Арсенал» та «Кривбас», а дві нижні команди УПЛ «Говерла» та «Металург» Запоріжжя (до речі, торішні аутсайдери) зіграють стикові матчі з двома першими з першого дивізіону, щоб стати учасником нового сезону. 18 команд зможуть зіграти новий чемпіонат, а за рік все стане на свої місця: і фінансово, і кількісно. Чому лоббіюю кримські команди? Та тому, що це наша стратегічна зброя проти Путіна! Якщо агресор в Криму буде продовжувати тиск на наші команди і перешкоджати нашому чемпіонату - то це прямий засіб застосування санкцій УЄФА проти Росії і можливе виключення РФС з УЄФА-ФІФА на термін до 5 років, а це означає втрату Росією єврокубків і чемпіонату світу-2018 і крах газпромовських інвестицій в футбол. Путін просто вдавиться своїм газом без футболу! Тому й треба на нього чавити нашим чемпіонатом. З ворогом треба боротись всіма законними методами. А ми почали чесно будувати нове життя і перемоги нам потрібні, особливо в футболі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2014, 19:21
17.05.2014, 19:21
178359 1 PravuJ
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть