Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбол - поза політикою

2014-06-02 13:59 ФУТБОЛ - ПОЗА ПОЛІТИКОЮ. В принципі, така догма вже давно лишилась тільки там, де до кримінального ...
                ФУТБОЛ - ПОЗА ПОЛІТИКОЮ.

В принципі, така догма вже давно лишилась тільки там, де до кримінального Кодексу країни прийняті статті відповідальності за оборудки в футболі, котрі цілим пакетом лежать у нас під сукном ще з часів перед Євро-2012. Де-факто, у нас футбол політика поставила в позу, бо як почались впроваджуватись матчі "по-понятіям" згідно негласних директив януковощів, то так все й тягнеться останні 5 років.


ФФУ вже давно нічого не робить для розбудови нашого футболу, а займається дискредитацією нашого футболу, котру плідно проводив Стороженко з Поповим і тепер продовжує сам Коньков, котрий взагалі не веде ніякої роботи на покращення в чемпіонаті, що досить чітко показало проведення другого кола з весняного сезону і до фінальних матчів, котрі не всі пройшли через бездіяльність ФФУ і УПЛ. Нічого не робиться для того, щоб в чемпіонаті все проходило чесно і відкрито - все вуалюється та прикривається "благими намірами." Останні рішення, щодо чемпіонату, взагалі "не лізуть ні в які ворота", бо не мають нічого спільного з реаліями життя, а лише "смердять відмазками", котрі ніяк не додають позитиву в футбол і суспільство. В країні відбулась революція людської гідності, проходять часткові очистки політичні, а футбол залишається притулком для "простітушок януковоща", котрі продовжують свою чорну справу по гальмуванню і плямуванню нашого футболу. Причому, жодна зі структур ФФУ абсолютно не виконує своїх обов'язків і не справляється з елементарними питаннями ні правовими, ні дисциплінарними, породжуючи проблеми в допуску гравців, команд і цілих футбольних споруд до єврокубків.
Таким чином, у нашій ФФУ навіть не підозрюють, що футбол - поза політикою повинен бути і ніякі політичні події, що відбуваються в країні, не повинні складати перешкоди нашому чемпіонату, а якщо такі випадки мають місце, значить ФФУ повинна відразу ж реагувати на перешкоджанню нашого чемпіонату і доводити про причини у відповідні органи УЄФА, як це належить по Статуту Асоціації, щоб європейська спільнота приймала рішення і впливала на усунення перешкод для розвитку футболу. Це є прямими обов'язками УЄФА.
Зараз ніхто не може сказати про те, яким у нас буде чемпіонат наступного сезону і навіть ФФУ. Це ганебно для керівного органу, коли своєю бездіяльністю і тупістю поведінки та невмінням до елементарного порівняльного аналізу, стільки часу втрачати у невизначенності майбутнього сезону.
Вважаю, що тільки загальними зусиллями вболівальників і можна зараз вплинути на ситуацію з нашим футболом. Треба "натискати на всі клавіші впливу" на нашу ФФУ у всіх напрямках: підписувати петиції, брати участь в акціях, звертатись в інстанції, шукати знайомих. Всі засоби боротьби будуть прийнятні, якщо слугуватимуть встановленню справедливості.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.06.2014, 13:59
Ko3ak-9
Автор:
(Ko3ak-9)
Статус:
Эксперт (11758 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть