Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У серпні ФСБ отримає доступ до будь-якої інформації користувачів Інтернет, в тому числі до паролей і логінів

2014-06-03 17:47 З 1 серпня у Росії планують ввести антитерористичний пакет поправок у законодавство. Газета "Ведомости" повідомляє, що ...

З 1 серпня у Росії планують ввести антитерористичний пакет поправок у законодавство. Газета "Ведомости" повідомляє, що законодавчі зміни розробляє робоча група Мінкомзв'язку Російської Федерації.

Інтернет-компанії змусять ділитися інформацією про своїх користувачів на будь-який запит ФСБ. Усю інформацію про власників акаунтів потрібно буде зберігати не менше півроку.

Регламент роботи ФСБ детально розписує перелік даних, які можуть знадобитися для оперативно-розшукової роботи.

У вільний доступ для спецслужб потраплять логіни, всі адреси електронної пошти користувача, списки всіх контактів, категорії контактів, кількість та обсяг трафіку повідомлень, інформацію про зміни в акаунті, зокрема про спроби його видалити.

Також ФСБ отримає доступ до статистики про відвідування користувачами сторінок соцмереж, інтернет-форумів та блогхостингу. Більше того, силовиків цікавить інформація про "залізо", програми і DNS-сервери власників акаунтів.

Повноваження оперативно-розшукових груп не оминули й інформацію про платні послуги користувачів, які купують щось у інтернет-компаній.

Винятком стануть лише дані від інетернет-магазинів та особисте листування, пости, коментарі та інші повідомлення користувача.

Під контроль ФСБ обов'язково потраплять соцмережі Facebook, Twitter і "Вконтакте", блогохостинги та форуми. За межею сфери інтересів держави опиняться сайти про освіту, науку та культуру.

Gazeta. UA

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.06.2014, 17:47
03.06.2014, 17:47
179764 0
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Реал 0 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть