Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шахтер - Динамо. Послесловие

2009-10-29 00:53 Тут на форумі хтось дуже правильні слова навів: "ми програли бій, але не війну". Як на ...

Тут на форумі хтось дуже правильні слова навів: "ми програли бій, але не війну". Як на мене - дуже слушне зауваження. Хочу поділитися своїми враженнями. Треба дякувати Богу, що в нас є Шева! Ми ще дітям і внукам колись розказувати будемо що ВЖИВУ бачили на полі легенду. Дуже прикро що ми не мали змоги бачити цьго генія футболу ті 10 років, що він грав за кордоном. Хачеріді - це велике майбутнє нашого клубу!
Тепер про інших. Просто прикро було бачити наскільки невідповідним був рівень гри Шеви і деяких інших наших гравців. В першу чергу Ярмоленка і Алієва. Не хочу узагальнювати, маю на увазі тільки цю конкретну гру, насправді ж вони класні гравці - ми це бачили зовсім недавно в іграх єврокубків. Але сьогодні - обняти й плакати...  Середньої лінії майже не було. Не знаю, не думаю що ті гравці, які вийшли на поле, так раптово втратили свій рівень - мабуть все ж таки помилка тренера (ІМХО).
І кілька слів про суперника. Почалося все за день до гри з неприкритого тиску Ахметова на суддю (його обіцянки не заходити у суддівську кімнату, бо як зайде, то може не стриматися і "провести серію" (він же боксер у минулому - з його слів). На те, як поводилися на полі "кроти" було гидко дивитися - ці всі апеляції до судді, виклики лікарів на поле, прохання позвати на поле маму, щоб поцілувала забитий пальчик і т.п. Тьху! Бридота! А постійні првокації?! А персонаж на ім"я Даріо... Не знаю як у вас, а у мене під кінець гри він просто нудоту вже викликав. Причому ж футболіст то об"єктивно - класний. А такий презерватив... Нехай би йому вже в Донецьку пам"ятник би поставили. Я так і бачу цю композицію. Сидить Даріо посеред поля, широко-широко розставивши руки і з придуркуватим виглядом тріщиться на суддю. Типа: брат, ты шо, донецких же гнобят?
Вибачайте, якщо трохи сумбурно, але то таке...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2009, 00:53
29.10.2009, 00:53
18055 0
basmach
Автор:
(basmach)
Статус:
Опытный писатель (275 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Александрия Рух 1 : 1   4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00
Чемпионат Украины Оболонь ЛНЗ - : - 4 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть