Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Занепад Східної Європи

2014-06-30 16:01 Занепад Східної Європи Ето какой-то позор (хтось із північних типу "братьєв") Так вже склалось історично, що ...

Занепад Східної Європи

Ето какой-то позор (хтось із північних типу "братьєв")

Так вже склалось історично, що для середньостатистичного українця Європа поділяється на "там" і "тут". Достатньо просто розібратись, яка країна відноситься до "там", а яка до "тут. "Тут" - погані дороги, суцільний смітник, безпросвітна злидота, і Карпати знов програли у футбол, а "там" все було б як в казці, якби не гомосексуалісти.

І знову ж, так склалось історично, що збірна України практично не тішила середньостатичного мешканця неньки присутністю на світових форумах, тому цей самий мешканець вболівав за того, кого умовно можна було віднести до "тут". З часом, дуже умовно. Так би мовити, якщо не ми, то наші браття слов'яни покажуть зажерливим тамтешнім, які так зневажливо ставляться до тутушніх, що рівень житя не головне, а головне духовність. А всі знають, що слов'янський світ за цим показником далеко попереду. Отже, екскурс в минуле.

Рік 1994 - сенсаційна збірна Болгарії навела шороху на американських газонах, увійшовши в четвірку найкращих команд світу. Стоїчков, Балаков, і той лисий, що поховав німців, були просто красунчиками, і не підвели середньостатистичного українця, і мене, українського болгарина, ну дужжжжжжже потішили))))))

Чемпіонат світу 1998 року, і як кажуть французи: "Же не манж па сіс жур", в перекладі на нашу це означає: "ми знову чужі на цьому святі життя". Але цього разу свою підтримку виявив братьский хорватьский народ. І то було не якесь там "комсі комса", а цілком і повністю "а ля хер ком а ля хер" різним там Німеччинам та Нідерландам, пардон за мій французький. А Шукер, то просто о-ла-ла.

Рік 2002. Чемпіонат знову без збірної України. Чемпіонат світу запам'ятатвся бездарним суддівством, і деяких арбітрів спокійнісінько називали японським словом таясука, а ті, навіть, не ображались. Слов'яни там виступили не найкращим чином. Словенія, Польща, Хорватія і Росія не вийшли із групи. Росіяни достатньо драматично програли путівку в 1/8 фіналу. А Бесчастних після того турніру російська преса, чомусь, почала називати японським словом "таясука такасама". Таким чином, честь нашого регіону прийшлось відстоювати збірній Туреччини. Турки, звичайно, не зовсім слов'яни, тончіше зовсім не слов'яни, але не будемо псувати такою дрібницею мою писанину, вважатимемо їх східноєвропейцями, і запишемо в актив їхню бронзу.

Рік 2006. Даст іст фантастіш. Нарешті, айн бісшен радість відвідала і українські міста та села. Вперше в історії наша збірна потрапила на Вельтмайстершафт, і, мало того, достойно там постояла за честь Східної Європи. В першому матчі над збірною жорстоко поглумилися, але як сказав один німець: "вас міш нішт умбрінхт, махт міш штаркер", не знаю перекладу цієї фрази, але, мабуть, вона про те, що наша група не дуже сильна і збірна України повинна виходити. Що там говорити, фраза виявилась пророчою, збірна викарабкалась в чвертьфінал і отримала символічну поразку. З розгрому почали, розгромом закінчили. Концептуально вийшло. Що не кажіть, українці естети ще ті.

Рік 2010. Пролунав перший дзвіночок: Словаччина єдина команда, яка вибралась із групи, але далі 1/8 не пішла.

Рік 2014. Що це? Закономірність? Жодна із слов'янських збірних не пройшла крізь сито групового раунду. Боснія підвела, Хорватію змела Мексика, а Росія була приречена, стільки прокльонів було направлено в їх бік, що вийла своєрідна DoS-атака на сервер футбольного бога. І щоб система не зависла цілком і повністю, футбольний бог викинув Росію із форуму.

Такі справи...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.06.2014, 16:01
30.06.2014, 16:01
182108 3 shynasm, assorti, shipula61
Blgrn
Автор:
(Blgrn)
Статус:
Старожил (573 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Ноттингем Форест Челси 2 : 3   11 мая 19:30
Чемпионат Италии Милан Кальяри - : - 11 мая 21:45
Чемпионат Испании Атлетик Осасуна - : - 11 мая 22:00
Чемпионат Украины Александрия Днепр-1 - : - 12 мая 13:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть