Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Впливові американці Гілларі Клінтон і Джон Маккейн про збитий літак.

2014-07-18 11:38 Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн схиляється до думки, що літак «Малайзійських авіаліній» збили ...

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн схиляється до думки, що літак «Малайзійських авіаліній» збили підтримувані Росією терористи, або ж сама Росія

Він зауважив, що факти будуть встановлені під час розслідування: "Але якщо виявиться, що це результат дій або сепаратистів, або ж безпосередньо Росії, які переплутали його (цивільний борт - ред.

) з українським вйськовим літаком, я думаю, що для них настане пекло розплати", - заявив він у ефірі американського телеканалу MSNBC, передає Укрінформ.

Він підкреслив, що за останні кілька тижнів світ пізнав, "якими можуть бути можливості росіян або проросійських сепаратистів".

На особистій веб-сторінці Маккейна з'явилася заява із закликом до негайної військової підтримки України.

"Це потрібно розпочати негайно з надання зброї, в тому числі протитанкових та протиповітряних видів зброї, про що українське керівництво неодноразово просило. Це ганьба, що адміністрація США як і раніше відмовляється допомогти нашим українським партнерам з військовими можливостями", - підкреслив Маккейн.

Екс-голова Держдепартаменту США Гілларі Клінтон

Гілларі Клінтон, екс-голова Держдепартаменту США, вважає, що європейцям потрібно посилити санкції, шукати альтернативи "Газпрому" і більше підтримувати українців

Європейські країни повинні донести чолі РФ Володимиру Путіну, що він зайшов занадто далеко в агресії проти України і вони не будуть закривати на це очі.

Про це вона заявила в ефірі PBS.

"Якщо є докази, що пов'язують Росію з цією подією, то це повинно підштовхнути європейців зробити більше з трьох питань. По-перше, посилити власні санкції. Дати зрозуміти, що за це доведеться заплатити. По-друге, негайно прискорити роботи з пошуку альтернатив" Газпрому " і оголосити, що вони це роблять. Ну, ви розумієте, Росія так і не диверсифікувала свою економіку. Вона все ще в основному залежить від природних ресурсів - в першу чергу, газу та нафти. і по-третє, робити більше в партнерстві з нами, щоб підтримати українців ", - заявила політик.

Клінтон закликала надати Україні допомогу для зміцнення кордонів і ресурси для української армії.

espreso.tv

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.07.2014, 11:38
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Евро-2024 Швейцария Италия - : - 29 июня 19:00
Германия Дания - : - 29 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть