Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зорян Шкиряк. Про Харків...

2014-08-06 13:07 По дорозі в АТО на півгодини заїхав в Харків. Патріоти пікетували мерію і вимагали відставки украінофоба ...

По дорозі в АТО на півгодини заїхав в Харків. Патріоти пікетували мерію і вимагали відставки украінофоба кернеса. Молодці! Цілковито підтримую позицію міністра МВС Arsen Avakov: харківську міськраду потрібно розпусти, як зрадників державних інтересів! Це в повноваженнях ВР. Кажуть, що на хворих на голову психопатів не варто ображатися і звертати на них увагу, Бог і так вже покарав, але.

.. Не тоді, коли їхня ганебна діяльність загрожуює територіальній цілісності України. Гепа насмілився нагородити відзнакою відвертого кремлівського покидька, що підтримав агресію проти України... Мудак! Таких потрібно запроторювати за грати. Гадаю, що ГПУ потрібно втрутитись. Хвороба та інвалідність гепи не повинні стати індульгенцією, коли йде мова про зраду і сприяння ворогам держави, що зазіхнули на цілісність України. З його поверненням, до Харкова повернувся неспокій, в повітрі знову запахло сепаратизмом. Недавній терористичний акт з атакою на військомат, тому яскраве підтвердження. У нас відкрита війна з РФ. Прислужникам кремля не місце в українському Харкові.

https://www.facebook.com/zoryan.zoryan/posts/747937785267171

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.08.2014, 13:07
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер - : - 22 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть