Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В допомозі раненим з війни(АТО) замічений С.Ребров

2014-08-10 10:51 Наші працівники з свої зарплати(держструктура)допомагають раненим та скаліченим військовим. Необхідні медикаменти, засоби особистої гігієни( ті самі ...

Наші працівники з свої зарплати(держструктура)допомагають раненим та скаліченим військовим. Необхідні медикаменти, засоби особистої гігієни( ті самі труси чи одноразові бритви), продукти відносять до Київського воєнного шпиталю. Після кожної допомоги -звіт у вигляді фоток, де зафіксовані куплені речі та постраждалі, яким все це надано.

На минулому фотозвіту - був замічений С.Ребров- який за власний кошт допоміг в черговій операції солдату(протез на ногу). Спочатку хотів викласти ці фотки сюди - а потім подумав, якщо людина не афішує свою допомогу....то й не буду без її відома також розповсюджувати такі факти. Наша допомога теж не афішується. До речі, як завжди все відбувається через одне місце, держслужбовці, що їздять на метро та отримають реально мізерну зарплату -допомагають як можуть, інші, що мають статки та багаті автівки, наживаються на війні. А мета посту одна - люди допомагайте іншим , тільки з розумом - не треба давати чергові 10 грн бомжам на Майдані, вони ці гроші пропивають. Хочете перевірить - з 19-00, коли вже робочий клас пішов додому, в супермаркеті Білла ажіотаж серед камуфляжних чоловіків на алкоголь.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2014, 10:51
10.08.2014, 10:51
185778 4 alyar, PiterNak, andriy89, Ar4i
denny
Автор:
(denny)
Статус:
Старожил (653 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Ювентус Милан 0 : 0   27 апреля 19:00
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд - : - 27 апреля 19:30
Чемпионат Испании Алавес Сельта - : - 27 апреля 19:30
Чемпионат Германии Байер Штутгарт - : - 27 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть