Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Савченко в суді: У нас вже немає Януковича, у вас скоро не буде Путіна

2014-08-27 15:12 Українська льотчиця Надія Савченко, яку утримують у російському Воронежі, у залі суду висловила сподівання, що режим ...

Українська льотчиця Надія Савченко, яку утримують у російському Воронежі, у залі суду висловила сподівання, що режим Путіна в Росії скоро зазнає краху. Про це вона заявила, виступаючи в суді, повідломляє Громадське. При цьому Савченко говорила українською мовою та була одягнута в футболку із тризубом.

Під час засідання вона повідомила, що перебуває в Росії з 24 червня, а не з 30 червня, як про це вказано в матеріалах слідства. За словами адвоката Савченко Марка Фейгіна, слідство не має доказів провини його підзахисної. Нині у суді оголосили перерву. У вас немає справедливості, у вас немає закону. Ваша владе – це просто… Дякувати Богу, у нас уже немає Януковича. Буду вірити, що у вас скоро не буде Путіна", - заявила Савченко. Вона також зазначила, що виконувала свою роботу – захищала Україну. "Не визнаю себе винною, не вбивала журналістів. Я не розумію, який стосунок російське слідство та суд мають до подій в Україні. Я військовослужбовець України і виконувала свою роботу. Як іноземці можуть вирішувати, як я маю захищати Батьківщину?" – сказала Савченко у суді.

Інший адвокат Савченко Марк Фейгін переконаний, що у слідства немає жодних доказів причетності Савченко до загибелі журналістів Корнелюка і Волошина. Захист наполягає на зміні запобіжного заходу з утримання під вартою на грошову заставу. "Слідство, як і передбачалося, в дупі. На кожен наш аргумент про докази, отримані захистом в Україні, безпорадне мекання ... Хочу наголосити, що нинішній суд до обіду відрізнявся небаченою щедрістю: і в частині клопотань захисту, та й в частині протокольної зйомки ", - написав Фейгін у Twitter.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.08.2014, 15:12
S_LEX
Автор:
(S_LEX)
Статус:
Наставник (2068 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца ПСЖ 1 : 2   15 мая 22:00
Чемпионат Испании Сельта Атлетик - : - 15 мая 23:00
Хетафе Атлетико - : - 15 мая 23:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть