Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Компанії Sony та Emiretes відмовились співпрацювати з ФІФА через Україну.

2014-11-03 14:42 ФІФА втратила два грошових контракти через військового конфлікту на Донбасі, інформує німецьке видання Focus. Світові гіганти ...

ФІФА втратила два грошових контракти через військового конфлікту на Донбасі, інформує німецьке видання Focus. Світові гіганти компанії Sony і Emiretes відмовляються від роботи з Міжнародною федерацією футболу, і не продовжуватимуть свої спонсорські угоди, які діють до кінця поточного року.

За інформацією джерела, головною причиною для відмови пролонгації контрактів став факт того, що ФІФА загрузла в корупції, а останньою краплею для двох компаній стали скандал з виборами господарів чемпіонатами світу в Катарі і нерішучість президента Йозефа Блаттера в питанні з проведенням ЧС-2018 в Росії під час військової агресії останньої щодо України.

Нагадаємо, низка діячів звернулася до ФІФА відібрати у Росії право проведення мундіалю через військову агресію в Україні та збитий проросійськими терористами «Боінг-777». У свою чергу ФІФА заявила, що не відбиратиме права на проведення ЧС-2018 у Росії, незважаючи на агресивну політику керівництва РФ. Однак, після запровадження низки економічних санкцій, шанси не те, що Росія таки не прийматиме найближчий мундіаль, постійно зростають.

Як стало відомо нещодавно, у президента ФІФА Йозефа Блаттера в Росії свій інтерес - підконтрольна президенту ФІФА будівельна компанія отримала дозволи на зведення низки об'єктів до ЧС-2018 у Росії.

http://zaxid.net/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.11.2014, 14:42
KontuR
Автор:
(KontuR)
Статус:
Начинающий писатель (91 комментарий)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Брест 0 : 3 Закончился
Чемпионат Италии Салернитана Верона - : - 20 мая 19:30
Болонья Ювентус - : - 20 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть