Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны

2014-11-10 15:37 Ознайомившись із деякими постами щодо вчорашньої гри між київським Динамо та львівськими Карпатами, в черговий раз ...

Ознайомившись із деякими постами щодо вчорашньої гри між київським Динамо та львівськими Карпатами, в черговий раз для себе відмітив, що «от любви до ненависти один шаг» (рус.). Це, звичайно, умовно, але не покритикував Сергія Реброва, мабуть, хіба що лінивий.

Взагалі, дивує як міняється настрій постів вболівальників на цьому сайті: виграли – створюються хвалебні оди та пошук ложки дьогтю в бочці меду, програли – починається трагедія із сакраментальним «почему?

» або ж спортивна журналістика з натяком на конструктивну критику.

Дійсно, реальність сьогодення є такою, що досить вдалі матчі київського Динамо змінюються на не зовсім вдалі або ж взагалі - провальні (маю на увазі виїзний поєдинок з Ольборгом).

Дивно це чи ні? Якщо виходити з того, що «бєло сіній – самий сільний» і ми повинні обігравати всіх однією лівою, то, звичайно, дивно!

А якщо подивитися з іншого боку? До речі, приблизний середній вік футболістів, що вийшли вчора на футбольне поле – 25 років (просто прикинув, не рахував точно). Можна сказати, що це не юний футбольний вік, але однозначно досвідченим його не назвеш.

Також не варто забувати той факт, що навряд хтось із нинішнього складу має чемпіонську психологію переможця. Хто з цих гравців звик перемагати в кожному матчі і знає як психологічно налаштуватися з сильного суперника на слабкого?

Дехто скаже, що такі матчі, як вчора виграються на класі. А в кого той самий клас є? В Сидорчука, який ще 2 роки тому грав за запорізький Металург або в Рибалки, що встиг пограти в Словані? Може у Віди чи Драговича? А може у Бурди, який почав регулярно виходити на футбольне поле?

До того ж в Динамо новий молодий тренер, який прививає гравцям своє бачення футболу, але часу для цього пройшло не так багато.

Крім того, Сергій Ребров не має значного досвіду самостійної тренерської роботи і вчиться на власних помилках разом із гравцями.

Я думаю, що Сергій Ребров, як і більшість з вас, після матчу теж розуміє, що можна було поставити іншого гравця в основний склад або ж провести раніше певну заміну…

Але різниця в тому, що Сергію Реброву необхідно приймати ці рішення до та під час гри, і він несе персональну відповідальність за свої рішення, а більшість вболівальників визначає вдалий стартовий склад та своєчасність замін вже після матчів з невдалим результатом та не несе ніякої відповідальності за свої прогнози до матчу.

Так би мовити, "Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны".

Не так давно багато вболівальників мріяли про молодого перспективного тренера, про українську більшість в основному складі Динамо і декларували готовність чекати значних результатів, навіть, декілька років.

Чому ж коли ви отримали те, чого так хотіли, починаєте істерику після кожної невдалої гри?

І це все при тому, що цілком можливо, що результату не доведеться чекати багато років…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2014, 15:37
greek
Автор:
(greek)
Статус:
Старожил (859 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть